Šok na Marakani, Partizan vodi!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 23.05.2019.
19:19
Izvor: Sportske.net

Početak meča obećava mnogo uzbuđenja.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana poveli su rezultatom 1:0 u finalu Kupa Srbije.

Nakon mirnog perioda meča usledio je prekid sa leve strane na polovini Crvene zvezde.

Loptu je iz slobodnog udarca u kazneni prostor poslao Danilo Pantić, a štoper Partizana Bojan Ostojić se najbolje snašao i glavom savladao Borjana koji je istrčao u prazno.

Zvezda sada kreće u ozbiljniju ofanzivu, a nema sumnje da će pogodak defanzivca "Crno-belih" ubrzati ritam čitavog meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 23.05.2019
21:39

Šok za one koji ne vide ono što pričam cele sezone. zvezda bez sudija je u ravni sa timovima koji su ispali iz lige, Mladost Lučane ih razbija, Vojvodina ih nadigra, prosečni timovi iz SL su bolji od njih, samo treba pošteno da se sudi i nema brige za Partizan.

avatar
Sasha_Voj
Thursday, 23.05.2019
19:52

Zvezdo ubi se, ovakav partizan vas odlučio od fudbala. Nema oni izgovori tipa umorili se, nema motivacije i slično. Miloje što više na klupi mi igramo sve gori i gori fudbal. Nema izgovara, partizan sasvim zasluženo vodi, mogao je i više. Zvezda bez ijedne prave šanse iz igre. Sve na duge lopte. A igrači koji igraju brzo po zemlji nisu ni na klupi poput ebasilija, a kao milojević se buni sto igraju na duge lopte. Sramota sad onaj ludi pantic sasvim zasluženo može da priča poput tim od 20+ miliona... A gde je?