Snimak TV Partizan - Stojković "dodao" loptu Nikoliću?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 04.03.2019.
19:21
Izvor: Sportske.net

U emisiji TV Partizan "Specijal Partizanov vesnik" ponuđen je snimak sporne situacije iz novog ugla. Da li ovo dokazuje da je Grujić doneo ispravnu odluku?

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

U emisiji TV Partizan "Specijal Partizanov vesnik" ponuđen je snimak sporne situacije iz novog ugla. Da li ovo dokazuje da je Grujić doneo ispravnu odluku?

Odmah nakon 159. "večitog derbija" krenula su prepucavanja oko toga ko je i u kojim situacijama oštećen, pa su tako Danilo Grujić i njegovi pomoćnici iste večeri dobili mnogobrojne kritike.

Na "Marakani" su se žalili zbog poništenog gola koji je postigao El Fardu Ben, ali i zbog toga što nije signaliziran ofsajd u situaciji kod Partizanovog vodećeg gola.

Prenos je rađen sa više od deset kamera, ali nijedna nije uspela da zabeleži ko je poslednji igrao loptom pre nego što je Nikolić izašao pred Borjana i uticao na konfuziju posle koje je lopta završila u mreži.

U emisiji TV Partizan "Specijal Partizanov vesnik" ponuđen je materijal koji je zabeležila kamera Partizanove klupske televizije. Voditelj i urednik emisije Željko Pantić tvrdi da je ovaj snimak dokaz da je Nebojša Kosović "napucao" Filipa Stojkovića i da je desni bek Crvene zvezde "dodao loptu" Nikoliću.

U prilogu je snimak, a opisana situacija počinje od sedmog minuta. Pogledajte i sami procenite.

Podsećamo da je predsednik Sudijske komisije FSS Zoran Petrović odmah nakon derbija izjavio da je Zvezda oštećena kod poništenog gola, s tim da se kasnije pojavio snimak koji pokazuje da je igra možda trebalo da bude prekinuta deset sekundi ranije zbog navodnog igranja rukom Veljka Simića.

Bilo kako bilo, materijala za analizu je mnogo, biće posla i za Disciplinsko komisiju FSS koja zaseda u sredu, a utisak je da bi VAR zaista dobro došao srpskom fudbalu, ukoliko smo sposobni da ga uvedemo i primenjujemo po propisima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 05.03.2019
11:27

Ovdje se bas dobro vidi da je zapravo Kosovic taj koji je gurnuo loptu naprijed. Stojkoviceva noga miruje, to se jasno vidi.

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 04.03.2019
23:57

ТВ партизан постаје прави ријалити шоу. Ни фарма му више није конкурентна.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 04.03.2019
22:51

Nije Stojković dodao loptu Nikoliću, ali je poslednji igrao loptom pre strelca gola Nikolića koji se nalazio u ofsajd poziciji u trenutku odigravanja Kosovića, ali nije ofsajd jer Stojkovića nije slučajno pogodila lopta već je namerno igrao njom - startovao je na nju, a uz to Kosović nije ni imao nameru da odigra ka Nikoliću već ka Rikardu koji nije bio u ofsajd poziciji, zato nema ofsajda. zvezda je oštećena jedino za Nikolićev crveni karton, a do tada je Partizan toliko oštećen da bi vodio najmanje s 2 gola razlike (Nikolić i penal), a možda i s mnogo više s obzirom koliko zvezdinih igrača je pre toga trebalo da bude isključeno i koliko napada Partizana zaustavljeno izmišljenim faulovima u napadu tj. koliko prekršaja izmišljeno za zvezdu kada je trebala da izgubi posed lopte. Petroviću, Terziću, Mrkela, Stojkoviću, Saviću javite se sada. Zašto ćutite?!

avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 05.03.2019
23:27

Ти ни својим очима не верујеш колико си омагијан Пантићем.

avatar
RIP KOBE
Monday, 04.03.2019
22:21

simiceva ruka pre gola bena! toliko! evropska zvezda ne moze da pobedi jedan mali partizan!

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 04.03.2019
22:21

A Vesnik ne izbacuje snimak kad Mirkovic udara Kosanovica ili ce i to da bude neka tudja ruka? :)

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 04.03.2019
22:13

Pa nije vise ni bitno ali odavde tek deluje da je Kosivic.

avatar
Don Silvio
Monday, 04.03.2019
21:45

I da je Stojkovic udario loptu opet je ofsajd. Jer je orilikom suta vec bio u ofsajdu pa se nakon odbitka aktivitrao. Znaci ofsajd

avatar
svojnasvome
Monday, 04.03.2019
21:29

Pa da .... zvezdi je ponisten gol za Partizan navodno igranje rukom a? Igra je prekinuta pre gola I zato nije ponisten gol nego prekinuta igra zbog nepostojeceg ofsajda, bas jao sto je simic umirio loptu rukom u 16-ercu.......to se lepo vidi na snimku sto I svi igraca pokazuju I tom momentu.....

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 04.03.2019
21:16

Cas mi deluje kao da stvarno prvo Kica odigrava pa se ovom ona odbija o unutrasnji deo leve butine, cas da je odigrava pa se malo ovom odbija od desne noge, cas da nije ni bilo odbitka:-D Ako ovde neko moze pouzdano da tvrdi da je sigurna samo ona varijanta koju on zastupa, svaka mu cast.

avatar
svetski prvaci 1991
Monday, 04.03.2019
21:10

Ove Panticeve izmisiljotine,lazi i svu podmetacinu nemoguce je gledati i slusati.Potrebno ga je hitno izbaciti sa tv.Samim Partizanovcima, ali realnim i pravim, mislim da je prevrsio svaku meru.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 04.03.2019
21:04

https://www.youtube.com/watch?v=sc39QEwR1ys (4:29)- famozna ruka:-D

avatar
Vlada1927
Monday, 04.03.2019
20:42

Kako čovek dominira, neverovatno.... Ako si razrešio sve sporne situacije i dokazao da je samo Partizan oštećen, zašto ne probudi u sebi malo ljudskosti pa ne pomenu ni jednom onaj lakat Nikolića nad Stojkovićem gde se svuda u Evropi dobija po dve tri tekme suspenzije, o žutom kartonu je glupo i pričati za tu situaciju, a Grujić na tri metra od događaja...

avatar
nenadnenad1234
Monday, 04.03.2019
21:11

Prijovic je za slicnu situaciju na SP (Srbija-Kostarika pred kraj utakmice) dobio zuti karton, posle odgledanog snimka (koriscenje VAR-a). Tako da tvoj komentar je besmislen.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 04.03.2019
22:31

Trebao je Nikolić da dobije direktan crveni karton, ali Grujić je napravio što manjih što većih 20-30 grešaka na štetu Partizana, očigledno namerno jer ni najgori sudija onako ne može da sudi, a pogotovo ne sve na štetu jednog kluba, e onda nije smeo da ga i isključi kad je trebalo ili namerno nije hteo kako bi pokušao da se pozove i na grešku u korist Partizana. Dok pišem ovaj komentar setio sam se još jedne situacije, đon u prvom poluvremenu kraj aut linije, čini mi se da je Jovančić đonom direktno u butinu startovao igraču Partizana (mislim da je bio Zakarić) i za to nije dobio žuti karton. Za to se može dati i direktan crveni ukoliko ima namere, a ima. Toliko je krao da ne mogu sve ni da se setim. Sećaćemo se evo mesecima gde je sve Partizan pokraden. Ovako više ne može, ovo nema veze s odmeravanjem snaga, ovo nema veze s fudbalom što rade sudije u zvezdinu korist i na Partizanovu štetu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 04.03.2019
20:35

Inace, koliko je ovde bilo prekrsaja ove ili one vrste, zasto to skoro niko ne kaze i ne konstatuje? Prvo opasna igra pa onda faul rukama pa onda opet faul jer je tu doslo do uklizavanja.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 04.03.2019
20:33

Ne vidim ja to bas tako uprosceno, moguce i da jeste bio odbitak (mada cisto sumnjam iako sam prvo cak mislio da je odmah od njihovog igraca dosla jer sam iz nekog razloga mislio da je Kica bio na travi (stajao/sedeo) u drugom polozaju), sve i da je bio, mislim da je to ipak bilo iznudjeno pa onda mozda i nije voljan kontakt, treba videti sta tu tacno pravila kazu da bismo zatvorili ovo poglavlje. Za penal sam vec siguran da je postojao i to nikad necu opovrgnuti, neka na cast sluzi svima koji to uporno negiraju i pobijaju. Ostatak znate, ja stvarno mislim da ne treba forsirati neku pricu koja ne vodi ama bas nicemu, svakome od nas je u subotu pripalo po jedno poluvreme i remi je realan ishod.

avatar
Pipo Inzagi
Monday, 04.03.2019
21:48

Za koji penal si siguran da postoji????

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 05.03.2019
09:05

Znas ti za koji.

avatar
NemanjaVidic No1.
Monday, 04.03.2019
20:30

Mrtav ladan gleda u snima gde se vidi da njihov igrac sutira loptu,spominje neki djon stojkovica,a bas njegova kamera odaje da je ofsajd,prevazisao je sebe