Sneg i kiša sinoć smanjili posetu, hoće li Partizan napuniti stadion?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.02.2018.
09:30
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije u utorak nije uspeo da napuni stadion zbog loših vremenskih uslova, a postavlja se pitanje hoće li Partizanu to poći za rukom.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

"Večiti" rival aktuelnog šampiona Srbije u utorak je ugostio CSKA iz Moskve pred 35.642 navijača što nije poseta kojoj su se u Crvenoj zvezdi nadali.

Vremenske prilike su bile takve da je trebalo napraviti žrtvu i stajati dva sata na kiši ukoliko ste želeli da podržite srpskog vicešampiona a to na kraju nisu učinili ni mnogi koji su kupili karte za utakmicu.

Crvena zvezda je prodala blizu 40.000 karata i svakako da bi na dan utakmice dobar deo preostalih karata bio razgrabljen ali su kiša i sneg uticali na nešto "slabiju" posetu.

Već u četvrtak čeka nas nova evropska utakmica u Beogradu. Partizan će na stadionu u Humskoj ugostiti Viktoriju iz Plzenja u prvom meču 1/16 finala Lige Evrope što će biti prilika da pristalice šampiona Srbije uživaju u jednoj utakmici eliminacione faze evropskog takmičenja posle 13 godina čekanja.

Kada uzmemo u obzir da se u Humskoj od 2005. godine nije igrala nokaut faza jednog evropskog takmičenja, reklo bi se da problema sa posetom na stadionu ne bi trebalo da bude iako je februar mesec.

"Žurnal" prenosi da je 48 sati pre početka meča Partizan - Viktorija domaćin prodao manje od polovine raspoloživih karata što bi trebalo da znači da nije "otišlo" ni 15.000 karata.

Najviše karata prodato je za zapadnu tribinu, ali ulaznica za sutrašnji meč i dalje ima u prodaji za sve tribine i sektore.

Očekuje se da će prodaja karata porasti u sredu i na dan utakmice ali ostaje da se vidi hoće li "grobari" na kraju uspeti da napune stadion u Humskoj.

Na nešto slabiju prodaju karata možda su uticali i neredi na 156. "večitom" derbiju i najava da će u četvrtak dve "frakcije" najvatrenijih pristalica Partizana biti smeštene na jugu i istoku.

Ako je za utehu, meteorološki izveštaji za četvrtak ukazuju na povoljne vremenske prilike, odnosno suvo vreme bez padavina što bi na kraju moglo da utiče na veću posetu jer narod iz unutrašnjosti uglavnom na dan utakmice odlučuje da li kreće put Beograda ili ostaje kod kuće.

Utakmica Partizan - Viktorija igra se u četvrtak od 21.05.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Partizan/Lazio
Wednesday, 14.02.2018
13:16

Bilo bi lepo kada bi ubuduce prvo proverili informaciju vasih kolega pa je tek onda preneli. Ja sam pre par dana narucio kartu i vec tada je bilo rasprodatih sektora, ostali su uglavnom bili 2/3 popunjeni, jedino ne znam za sever, tu je verovatno vise od pola ostalo slobodno.

avatar
Wednesday, 14.02.2018
12:31

ja se ne sećam kad smo poslednji put napunili stadion,možda ćemo za polufinale...

avatar
Борко Михајловић
Wednesday, 14.02.2018
12:13

Koji Žurnal? Juče sam bio na blagajni i kažu da je ostalo jos 6000, 7000 karata.

avatar
Jelena Renovcevic
Wednesday, 14.02.2018
11:49

Kakva kisa i sneg. Najjeftinija karta kostala 2000. Ko u Srbiji ima to da da da bi gledao fudbal. a ja koliko cita na ovom portalu je pisalo da je za zvezdu ostalo da se proda jos 5000 karata a sad ispade da je prodato manje od 40000 istih. Da li vi znate koliki je kapacitet stadiona? 54000.

avatar
!?!?!?!?!?
Wednesday, 14.02.2018
10:57

Prodala blizu 40 000 karata!!!! Pa da li ste čuli zvaničnu cifru o broju gledalaca na stadionu?