SMS: "Korak po korak ka ostvarenju sna"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.11.2015.
11:55
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Srpski internacionalac Sergej Milinković-Savić tvrdi da ima ogroman motiv pred duel sa mladom reprezentacijom Italije i ističe da poziv u "A" selekciju Srbije doživljava kao ostvarenje sna.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije u petak igra svoju četvrtu takmičarsku utakmicu u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2017. godine, a selektor Tomislav Sivić na raspolaganju će imati i nekoliko "A" reprezentativaca.

Kormilar "Orlova" Radovan Ćurčić prosledio je Predraga Rajkovića i Sergeja Milinkovića-Savića svom kolegi u mladu reprezentaciju što znači da će "Orlići" biti znatno pojačani za okršaj sa Italijom.

Prvotimac Lacija Sergej Milinković-Savić otkrio je da sa nestrpljenjem iščekuje duel sa "Azurinima" koji se u petak igra na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

"Osećaj je neverovatan i jedva čekam da utakmica počne. Ne mogu i neću da skrivam emocije, Novi Sad je moj grad, stadion Vojvodine kuća u kojoj sam fudbalski prohodao i samo bih voleo da tribine budu ispunjene, a mi da obradujemo narod" rekao je Milinković-Savić za sajt FSS.

Izabranici Tomislava Sivića do sada su odigrali tri meča u sklopu kvalifikacija za EURO 2017. u Poljskoj ali će tek u duelu sa Italijom videti na kom su nivou pošto su do sada snage odmerili sa Litvanijom i Andorom.

"Selektor i njegovi saradnici polako nas upoznaju sa vrlinama i manama njihovog sastava i bićemo spremni. Hoćemo pobedu, sada u Novom Sadu, a onda i protiv Slovenije u Kopru. Imamo kvalitet, snage i znanja, imamo ono što smo stekli u Litvaniji i na Novom Zelandu, a što nam niko ne može oduzeti. To je vera u sebe. Zato sam veliki optimista" kaže fudbaler Lacija.

Jedan od dodatnih motiva za sve mlade reprezentativce biće činjenica da selektor "A" reprezentacije prati učinak "zlatnih Orlića". Za Sergeja Milinkovića-Savića igranje u "A" selekciji predstavlja ostvarenje sna.

"To se zove ostvarenje sna. Vrhunac karijere za svakog igrača. Ali, polako, znamo da smo na skeneru, znamo da smo budućnost na koju selektor i ljudi iz FSS-a ozbiljno računaju. Važno je da idemo korak po korak, da nastavimo niz dobrih rezultata u dresu mlade reprezentacije, a onda će stići i nagrada" zaključio je SMS.

Prvu narednu priliku da u dresu mlade reprezentacije dokaže Radovanu Ćurčiću da u budućnosti može da računa na njega Sergej Milinković-Savić imaće u petak od 18.30 kada se "Orlići" sastaju sa mladom selekcijom Italije u Novom Sadu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke