Slučajni susret, ili najava Partizanovog pojačanja?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.01.2020.
17:15
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Verujete li u slučajnosti?

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Nekadašnji vezista Partizana već mesecima unazad slovi kao jedna od navijačkih želja pristalica crno-belih kada su u pitanju zimska pojačanja u klubu iz Humske.

Razlog više za razmišljanja u tom pravcu jeste i Jojićev nezavidni status u turskom Bašakšehiru, gde tokom jeseni nije ni igrao i realno bi bilo očekivati da ove zime promeni sredinu, iako je ugovorom sa turskim klubom vezan do juna 2021. godine.

A ako će već da menja sredinu, mnogi se pitaju zašto se ne bi vratio u Partizan, naravno ako trener Savo Milošević smatra da mu je igrač Jojićevih kvaliteta potreban?

Milošević se po tom pitanju nije izjasnio, on je na početku priprema najavio dolaske novog štopera i još jednog napadača, kao i da će to biti domaći igrači, pošto u ovom prelaznom roku ne razmišlja o novim strancima.

Ipak, novi povod za nastavak spekulacija o Jojićevom povratku u Humsku jeste i to što se Jojić sreo sa Partizanovom ekspedicijom na beogradskom aerodromu, pred polazak u Tursku. Crno-beli su tamo otputovali na pripreme, Jojić sa namerom da se priključi treninzima svoje još uvek aktuelne ekipe.

U izjavi koju je preneo ''Alo'', Jojić uverava da razmišlja o nekim drugim, inostranim ponudama, ne o Partizanu.

"U stalnom sam kontaktu sa menadžerskom agencijom koja me zastupa. I letos je bilo nagoveštaja da bih mogao da promenim sredinu, ali se to nije dogodilo. Imam dosta ponuda, neke su iz Turske i krajnje je vreme da promenim sredinu i ponovo zaigram", objasnio je Jojić.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Milos Jojic Biljana Obradovic

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke