''Slučaj Suma'' - Da li je Aca Stojanović otkrio suštinu problema?

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.12.2017.
10:50
Izvor: Sportske.net, RTS

Da li je problem u pristupu? Da li u Partizanu nisu dovoljno blagonakloni prema njemu?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Sinoćnja emisija ''Oko'' na RTS-u bila je posvećena našim najboljim klubovima koji su juče saznali imena rivala u 1/16 finala Lige Evrope.

Jedan od gostiju bio je i bivši fudbaler i trener Partizana Vladimir Vermezović, koji je u par navrata pokazao nezadovoljstvo što u prvom timu crno-belih nema dovoljno igrača poteklih iz Partizanove omladinske škole. Tom prilikom dotakao se i Sejdube Sume koji do sada nije opravdao velika očekivanja.

''Partizanov menadžment se odlučio da prodaje i da kupuje igrače, da kupuje pojačanja, ali ono najskuplje, Sejduba Suma, nije se pokazao.

Možda će se spremiti za proleće, ali definitivno je da igra pod velikim opterećenjem. Verovatno i on čuje šta se priča, šta se očekuje od njega...'',
konstatovao je Vermezović.

Na ove njegove reči nadovezao se novinar RTS-a, poznati komentator Aleksandar Stojanović, koji je otkrio šta mu je o Sumi svojevremeno rekao njegov bivši trener Ivan Vukomanović.

''Ja sam razgovarao sa Ivanom Vukomanovićem koji ga je trenirao. On kaže da je to jedan dečko posebnog karaktera i da ako ste dobri prema njemu, ako ste blagonakloni, da se on oseća sigurno, onda će biti fantastičan. Suma mu je doneo Kup, još neke važne utakmice...'', objasnio je Stojanović.

Partizan sutra završava polusezonu još jednom važnom utakmicom, najvažnijom na domaćoj sceni - hoće li Suma konačno zablistati?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 12.12.2017
15:26

Mora se Sumi dati sloboda u igri,sutiranje penala,izvodjenje prekida,verovati se u njega... brzo zaboravljamo prvi par meseci sa leonardom,ali,Marko N.mu je dak slobodu i pokazao je veliki kvalitet, i da je najbolji... mi sumu gledamo u odnosu na igre Lea... uz podrsku i veru,sa dobrim pripremama bice najbolji nas igrac... Vermez nije kompetentan da daje svoj sud. Neka ide u Orlando pirats da tamo daje svoje misljenje...

avatar
dacce
Tuesday, 12.12.2017
14:48

U prevodu sve treba da se vrti oko njega da bi zaigrao. Pa nece da moze. Nije on nikakav super star. Ili znas da igras ili ne znas. A ako treba da ga molis da krene da igra onda i ne treba takav ni da igra uopste.

avatar
Grobar977
Tuesday, 12.12.2017
14:00

Neka prodje pripreme pa ćemo nakon proleća da sudimo.

avatar
Jovan Petrovic_fb
Tuesday, 12.12.2017
13:25

Da igra sa igracima kakvi su Leo i Djuka, mi bi imali drim tim.

avatar
Sale Mladenovic
Tuesday, 12.12.2017
13:03

Ne treba ga maziti ,a da li zna da igra to je odavno dokazao.Možda je problem u celoj igri Partizana ove godine.Videćemo da li će Đukić nešto u svom radu promeniti i da li će uprava napraviti neko dobro pojačanje i ojačati sve linije pogotovo odbranu.

avatar
trifun
Tuesday, 12.12.2017
13:36

Pa zna li da igra,šta ti misliš.Otkud tolike polemike o njemu ako zna.Što su u upravi Partizana nezadovoljni sa njim.O navijačima da i ne pričamo.Od njega će postati fudbaler kad prne kvočka.

avatar
Sale Mladenovic
Thursday, 14.12.2017
14:05

Da li misliš da je Slovačka liga mnogo slabija od naše? Da je dao 20 golova i u trećoj ligi Srbije bilo bi za poštovanje ,a ne u prvoj ligi Slovačke.Neka prodje dečko prvo kompletne pripreme .Hajka na njegovu igru i pritisak koji je trpeo od prvog dana dolaska u Partizan su ne zapamćeni.Drugo da li mu je Djukić dao priliku da igra na pravoj poziciji ili je bazirao igru na pasevima ka Tavambi.nPogledaj statistiku šuteva Partizana u dosadašnjem delu .NIkada manje šuteva nismo imali. A sad i da odgovorim ,mislim da zna .

avatar
trifun
Tuesday, 12.12.2017
12:16

Čuj ti Ace Stojanovića,da tetošimo Sumu, da ga mazimo ,pazimo i zovemo Djordje pa će on onda početi da igra kako treba.Pa da povremeno pitamo,hoćeš da kakiš,hoćeš da piškiš a on će da uzvrati dobrom igrom.Pa što to nisu rekli pre kupovine.

avatar
Toto Salvatore Riina
Tuesday, 12.12.2017
12:09

Bomba iz iKappa Cape Town-a :D

avatar
DR DRE
Tuesday, 12.12.2017
11:54

Neko od njih je trazio i Milan:-D

avatar
DR DRE
Tuesday, 12.12.2017
11:53

Pogledajte ovaj link gore, kompleksasi su navijali da izvucemo Atletiko:-D