''Slučaj Pantić'' - Turci prave problem Partizanu, uzdaju se u dobre odnose sa Čelsijem!

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.06.2018.
14:25
Izvor: Sportske.net

Ima li Partizan odgovor na ''ofanzivu'' iz Turske?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Mladi vezista Partizana i jedan od najboljih igrača crno-belih u prošloj sezoni Danilo Pantić postao je danas veoma zanimljiv turskim medijima, koji uveliko najavljuju njegov transfer u Fenerbahče!

Podsetimo, Pantić je trenutno ''na raskrsnici'', istekla mu je pozajmica u Partizanu, i dalje je član Čelsija, pa će ''Plavci'' morati da prelome gde će igrati naredne sezone.

Pisali smo ranije na tu temu, i Partizan i Pantić imaju veliku želju da nastave saradnju, ovaj 21-godišnji momak mnogo znači ekipi Miroslava Đukića, ali pregovori kluba iz Humske sa Čelsijem su se odužili. Pripreme za novu sezonu su već počele, Pantić čeka rasplet, a za to vreme krenula je i ''ofanziva'' iz Turske.

Mediji u toj zemlji navode da je Pantić među 10 potencijalnih pojačanja Fenerbahčea ovog leta koje novi sportski direktor kluba Damijen Komoli pokušava da dovede.

Kada je u pitanju konkretna situacija sa Pantićem, turski mediji navode da je Komolijev adut u odnosu na Partizan i to što ima dobre odnose sa ljudima iz Čelsija, što bi uz veliku želju da angažuju mladog Srbina moglo da bude i presudno u raspletu ove situacije.

Partizan, jasno je, nema više vremena za oklevanje, iz dana u dan problem bi mogao da bude sve veći ukoliko se što pre ne nađe zajednički jezik sa ''Plavcima''.
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nedeljko Panic
Thursday, 14.06.2018
09:19

Ivicu zajedno sa tri VVV i Curkovicem treba proterati iz svetinje u koliko puste DACU.

avatar
RG VILI
Wednesday, 13.06.2018
15:49

Ljudi ,mi nemamo mogucnosti da se upustamo u trku za pojacanje sa nekim tamo Sivasom i Genclerbirligijem a kamoli sa Fenerom !! Zato pamet u glavu,ne rasipati talente olako! Ovaj decko je skupa prica za nas! Dovesti nekog Brazilca ili Portugalca za tu poziciju, besplatnog , ima ih na tone!!! I gde je taj skauting, jel neko posmatra Argentinu, Chile,Paraguay,Columbiu? Dajte ,otvorite malo oci,ima igraca koliko hocete ! Zaboravite apostolovica,spiridonovica ,putincanina i te mega kalibre

avatar
babaroga
Wednesday, 13.06.2018
14:43

Svasta. Zamajavanje "onih" masa. Bio je na pozajmici kod njih. Svako pozajmicu vezuje sa mogucnoscu otkupa na kraju, zasto bi placao nekoga bez ikakve mogucnosti da vrati bar deo ulozenog? Dakle, samo treba da aktiviraju otkupnu klauzulu. Ako hoce.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 13.06.2018
15:52

Netacno. Mi imamo preko 30 igraca svake sezone na pozajmicama i sa izuzetkom nekih iskusnih kao sto su bili Kvadrado nikad ali nikad nema opcije o otkupu. Pa Celsi kupuje mlade igrace i onda ih kali u drugim timovima. Zuma proslo leto potpisao novi ugovor na 6 godina i odmah ide na pozajmicu. Van Ginkel takodje, Lotus Cik, Mosunda, Kenedi, Abraham itd itd... To su sve mladi igraci koji mogu da pomognu tim timovima a pruzaju im minute sto Celsi ne moze da im da. Pantic ima jos godinu dana ugovor sa nama. Postoje dve opcije. Potpise novi i nastavi pozajmice po boljim klubovima od Partizana ili Celsi proceni da nikad nece biti dobar za nas i proda ga ovo leto nekome za 3,4 miliona.

avatar
RealanNis
Wednesday, 13.06.2018
20:28

Pozajmica nije imala klauzulu o otkupu. Da jeste to bi bilo reseno i pre leta. Logicno.