''Slučaj Lalatović'' - Ivica Tončev o časti i poštenju, a Vojvodina...?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.09.2019.
09:53
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Burno je bilo u petak u Nišu, šta prvi čovek Radničkog misli o postupku doskorašnjeg trenera Nišlija?

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Aktuelni trener Vojvodine Nenad Lalatović je tokom meča između Radničkog i Vojvodine (1:2) na niškom ''Čairu'' toliko bio isprovociran da je u jednom trenutku, obraćajući se nekome ko mu je dobacivao sa tribina da će ''sve da kaže o nameštenim utakmicama''.

Ova tema bi tek trebalo da dobije na intenzitetu, čeka se zvanična reakcija iz FSS, a do tada reagovao je prvi čovek Radničkog Ivica Tončev.

On se oglasio kraćom izjavom za ''Informer'', gde je odbacio svaku sumnju da se Radnički bavio nameštanjem utakmica i naglasio da tim sa ''Čaira'' igra ''časno i pošteno''.

''To su laži. Radnički oduvek igra pošteno, svaku utakmicu odigrali smo časno, a tako će i ostati. Mi smo već okrenuti utakmici s Inđijom. Kada bude bilo vreme, oglasićemo se, to je sve što imam da kažem zasad'', istakao je Tončev.

Podsetimo, Lalatović je prošle sezone sa klupe vodio ekipu Radničkog do istorijskog uspeha - vicešampionskog zvanja u domaćoj Superligi, ali je letos iznenada odlučio da se preseli u Vojvodinu, iako je prethodno sa Tončevim postigao dogovor o nastavku saradnje.

Inače, očekuje se i reakcija iz Vojvodine kada je u pitanju Lalatovićev postupak. Ona je trebalo da se dogodi juče, za kada je bila zakazana konferencija za medije u novosadskom klubu, ali je onda, opet iznenada, usledilo njeno ekspresno otkazivanje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Markic85
Monday, 16.09.2019
13:41

Volim Radnicki jer sam iz Nisa ali drazi mi je bio u 3.ligi nego kao drugoplasiran tim u Prvoj ligi... da se ne lazemo, kvalitetom sigurno nismo zasluzili... videlo se protiv Flore kako stoje stvari bar sto se snage tima tice.

avatar
Rio48
Tuesday, 17.09.2019
08:47

Bravo za stav!

avatar
The_Matrix
Monday, 16.09.2019
10:34

Mislim da vam svi veruju 🤣🤣🤣🤣🤣