Slovan vodi, Partizan bez prave šanse

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 29.01.2018.
14:49
Izvor: Sportske.net

Kombinovani sastav fudbalskog kluba Partizan ima gol zaostatka posle prvog poluvremena pripremne utakmice sa Slovanom iz Libereca.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener Miroslav Đukić danas nije mogao da sprovede u delo sve svoje zamisli iz prostor razloga što veliki broj igrača ima problema sa manjim povredama.

Nakon prvog poluvremena kontrolnog duela u Limasolu Slovan iz Libereca vodi protiv crno-belih sa 1:0 golom koji je u 6. minutu postigao Milan Kerbr.

Partizanova odbrana našla se pod velikim pritiskom u šestom minutu, a sve je završeno golom koji je Kerbr postigao udarcem sa desetak metara.

Do odlaska na odmor Slovan nije uspeo ozbiljnije da ugrozi gol Marka Jovičića, ali nije ni Partizan stvorio priliku iz koje bi stigao do izjednačenja.

Najbolje prilike u prvom delu imao je Zoran Tošić ali je iz slobodnog udarca pogodio živi zid, a sedam minuta pre odlaska na odmor loše je zahvatio loptu u padu iz ne tako dobre pozicije za šut.

"Bambi" je u 32. minutu zaradio javnu opomenu zbog nešto oštrijeg starta nakon čega je ušao u verbalnu raspravu sa arbitrom koji je insistirao da mu Tošić pokaže poštovanje i smanji nervozu.

Posle prvog poluvremena ne može se reći da su crno-beli prikazali previše dobru igru, tako da se u nastavku očekuje nešto konkretnije izdanje.

Partizan sastav

Klupa: 1 Trnić, 5 Bošnjak, 8 Đilas, 13 Nišić, 86 S. Jovanović, 11 Đerlek;

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peđa3
Monday, 29.01.2018
16:31

Gledam utakmicu i ne verujem šta vidim. Svi nervozni, bezidejni, upravo smo dobili drugi gol. Partizan presmešan... Đukić zarobljen u vremenu.

avatar
ercov
Monday, 29.01.2018
16:29

Ovo je tuga i muka koja se samo nastavlja jos od onog trenutka kada je Djukic preuzeo ekipu od Marka Nikolica. Trener bez ideje i kreativnosti bi u timu i jednog Mesija napravio prosecnim fudbalerom.

avatar
Monday, 29.01.2018
15:50

Vaka i Bambi najbolji. Obrnite Vaku i onog diletanta.