Slobodan Tedić za primer mnogima, tako se ponaša pravi profesionalac, nije ga slučajno uzeo Mančester siti!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.09.2019.
12:48
Izvor: Sportske.net

Sjajna priča danas stiže sa Banovog brda.

Beta/Branislav Božić
Beta/Branislav Božić

Povezane vesti

Mnoge je krajem letnjeg prelaznog roka iznenadio transfer mladog napadača Čukaričkog u Mančester siti za tri miiona evra, uz Tedićev ostanak na Banovom brdu na pozajmici.

Njegov igrački potencijal nije sporan, ali trener Čukaričkog Aleksandar Veselinović danas je otkrio i kako se talentovani fudbaler ponaša i van utakmica, na treninzima kluba sa Banovog brda.

Možda najilustrativniji primer bio je posle povratka Tedića u klub iz mlade reprezentacije Srbije, gde je bio angažovan tokom prvenstvene pauze.

''Pre svega je to velika čast za FK Čukarički, to je velika reklama i velika čast za srpski fudbal. Nije lako iz Čukaričkog doći do Mančester sitija. Odavno nisam imao priliku da radim sa takvim mladim igračima, a među njima je i Tedić.

On je juče je došao sa okupljanja mlade reprezentacije, gde je proveo 10 dana, i tražio je sam da jutros odradi trening sa (pomoćnim trenerom) Pavlom Delibašićem, jer je osetio da mu nešto fali i želeo je da povrati taj osećaj.

Ja sam znao sve o tom transferu i pred utakmicu sa Proleterom sam ga pozvao da mu čestitam i da mu kažem da sam ponosan, a on je samo rekao 'šefe, najvažnije je da sutra pobedimo Proleter'.

Mislim da je to zasluga Čukaričkog i da je to primer kako igrači treba da se vaspitavaju i da odrastaju'', istakao je Veselinović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke