Sloboda - Odložena Skupština, konačno izabran novi trener!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 18.09.2014.
17:44
Izvor: Sportske.net

Posle ispadanja iz Superlige, situacija u užičkoj Slobodi nikako da se stabilizuje. Ako je za utehu, ekipa je bar dobila novog trenera.

fksloboda.rs
fksloboda.rs

Povezane vesti

Dosta bure bilo je ovog leta u Užicu, a sve je za posledicu imalo i loš početak sezone u Prvoj ligi Srbije.

Pominjao se dolazak Milovana Đorića na čelo kluba, popularni ''bata-Đora'' je najavljivao da bi u tom slučaju Zoran Njeguš bio novi trener, ali do toga na kraju nije došlo.

Još uvek aktuelna uprava kluba danas je imenovala iskusnog Milenka Kikovića za novog šefa struke, što je ovog popodneva i zvanično potvrđeno iz užičkog prvoligaša.

Milenko Kiković je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri bio trener Obilića, Rada, Čukaričkog, Radničkog iz Obrenovca, Smedereva, sa kojim je 2003. osvojio i nacionalni Kup.

Osim toga, danas iz Slobode stiže i informacija da je odložena za danas najavljivana sednica Skupštine kluba, a tim povodom je predsednik Skupštine Dragan Strunjašević izdao i zvanično saopštenje.

''Obaveštava se sportska javnost da se sednica Skupštine FK Sloboda Užice zakazana za četvrtak 18.09.2014.godine odlaže do daljnjeg. I pored angazovanja gradonačelnika Užica gospodina Tihomira Petkovića i vodećih fudbalskih radnika iz grada za iznalaženje kadrovskih rešenja u klubu, zbog odustajanja potencijalnih kandidata za predsednika Upravnog odbora i kratkog vremenskog roka do zakazane skupštine primorani smo na ovakav korak. Skupština će biti održana, kada se nađu odgovarajuća kadrovska rešenja'', kaže se u saopštenju.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke