Slika koja vraća veru u srpski fudbal!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 11.10.2015.
17:24
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije propustiće treće uzastopno međunarodno takmičenje ali pobeda u Elbasanu vraća nadu u bolje dane baš kao i fotografija koja je zabeležena sat vremena pre početka meča sa Portugalom.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Od momenta osamostaljenja Srbije samo smo jednom imali tu čast i zadovoljstvo da seniorsku fudbalsku reprezentaciju gledamo na velikom takmičenju i to ravno pre pet godina.

Nakon Svetskog prvenstva u Južnoj Africi usledio je sušni period pa su "Orlovi" preskočili Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini, odnosno Svetsko prvenstvo u Brazilu održano prošle godine.

Usled loših rezultata u kvalifikacionom ciklusu koji se završava danas Srbija neće biti učesnik ni predstojećeg Evropskog prvenstva u Francuskoj, ali narod i dalje veruje u "Orlove", posebno nakon pobede nad Albanijom ostvarene u Elbasanu.

Prava je šteta što današnja utakmica sa Portugalom neće poslužiti kao prilika da se proslavi plasman na Evropsko prvenstvo pa se samim tim ne očekuje ni tako dobra poseta na stadionu Partizana.

Jedna slika zabeležena sat vremena uoči utakmice ipak vraća u bolje sutra i čini da poverujemo kako ćemo vrlo brzo na fudbalskim stadionima ponovo zdušno bodriti "Orlove" na putu ka velikom takmičenju kakvo je Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mario Žile Stajić
Sunday, 11.10.2015
19:31

Slika jeste lijepa , ali nemojte da dižete euforiju oko ovoga meča jer ne znači ni nama a ni Portugalcima ništa .

avatar
Shone
Sunday, 11.10.2015
19:11

ovo je lepa slika...ali nema nama pomoci,a najveci uspeh reprezentacije u posednjih godinu ipo je pobeda protiv reprezentacije Albanije koja nije ni u prvih 20!

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Sunday, 11.10.2015
18:05

Slika govori 1000 rijeci stvarno prelijepo