Slika dana iz Subotice - Da li i najava Partizanovog letnjeg pojačanja?

Autor: Darko Mitrović
subota 06.06.2020.
20:47
Izvor: Sportske.net, FK Partizan

Nije baš sve tako crno za Partizan posle današnjeg poraza crno-belih.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti


U pitanju je Nemanja Nikolić, dvostruki strelac za Spartak, koji za Subotičane igra kao pozajmljen fudbaler do kraja sezone.

Posle meča trener Partizana Savo Milošević čestitao je na odličnoj partiji fudbaleru koga je prošlog leta otpisao, ali posle svega što smo danas videli, možda Nikolić uskoro dobije i novu priliku u Partizanu.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Savo Milosevic Nemanja Nikolic

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Sunday, 07.06.2020
22:26

Javno se zahvaljujem na objavi mog komentara i molim paok,a da mi navedene JEDNOG igraca CZ koji je kao pozajmljen igrac protiv svog maticnog kluba odigrao PROSJECNU utakmicu.....

avatar
Osijek 51
Saturday, 06.06.2020
22:33

Ako je Nikolic kvalitet za Partizan , onda Savo MORA biti smenjen jer se odrekao dobrog igraca, a doveo loseg Matica. Koliko prepoznaje kvalitet vidjelo se i na slucaju Urosevic. Kada je Nikolic odstranjen iz tima bio sam vrlo ljut na Savu , ali sada ga nebi vratio da je Ronaldo. Moje logicno pitanje je sto se Nikolic ne dokazuje igrom i zalaganjem protiv drugih timova , a ne protiv Partizana i zbog cega u ugovoru o pozajmici ne postoji klauzula da ne moze igrati protiv maticnog kluba. Ovo danas nije nikakva inspiracija vec obicna mrznja i osveta, a takvog igraca NIKADA nebi drzao u timu. TACKA.

avatar
paok
Saturday, 06.06.2020
22:56

A sta je trebao radi, da se seta po terenu ili nesto trece