Slika dana - Iz Keca u Ligu šampiona!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.08.2015.
18:25
Izvor: Sportske.net

Navijači Partizana iz svih delova Srbije lagano pristižu u Beograd na revanš susret plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona a slika dana zabeležena je na auto-putu koji vodi ka prestonici.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Crno-bela porodica broji sitno do početka najvažnije utakmice u sezoni koja će večeras biti odigrana na stadionu u Humskoj.

Partizanu neće manjkati podrške navijača jer će se samo na stadionu okupiti oko 30.000 "Grobara" koji će dati sve od sebe da stvore atmosferu koja će izabranike Zorana Milinkovića gurati na putu ka plasmanu u Ligu šampiona.

Ukoliko ste tokom dana putovali ka Beogradu sigurni smo da se na auto-putu primetili kako navijači Partizana pristižu u prestonicu.

Sliku dana zabeležio je jedan od navijača kluba iz Humske i postavio je na svoj "Tviter" nalog.

Momak je uslikao navijača Partizana koji u popularnom "kecu" hita ka Beogradu na duel sa BATE Borisovim. Na nosaču automobila nalaze se inicijali elitnog evropskog takmičenja transkribovani na srpski i u crno-beloj boji.

Zastava Partizana tu je da upotpuni kolorit a kladioničarskim rečnikom govoreći fotografija bi se mogla nazvati "Iz Keca u Ligu šampiona"!

Neka tako bude!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke