Sledi najbolja Partizanova utakmica u sezoni?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.08.2015.
20:28
Izvor: Sportske.net, tanjug.rs

Fudbaleri Partizana u utorak će odigrati prvu od dve utakmice protiv BATE Borisova u poslednjoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvi čovek crno-belih je veliki optimista uoči sutrašnjeg meča.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Iako ekipa Zorana Milinkovića pre četiri dana protiv Vojvodine u Novom Sadu nije ni izbliza delovala kao tim kadar za plasman u Ligu šampiona, predsednik kluba iz Humske Zoran Popović uverava da će crno-beli već sutra protiv BATE Borisova zaigrati mnogo bolje.

I ne samo to, već da će sledeći meč biti i najbolji od početka sezone kada je Partizan u pitanju.

''Partizan će odigrati najbolju utakmicu ove sezone i ostvariće pozitivan rezultat u Borisovu! Dovoljan nam je i remi, uz postignut gol.

Utakmica u Belorusiji je samo prvo poluvreme, konačan ishod dobićemo posle duela u Beogradu. Ipak, veoma je važno da odigramo dobro i zabeležimo dobar rezultat'',
poručio je Popović, a prenosi ''Tanjug''.

On je čak prognozirao i da će čovek odluke biti Andrija Živković i naglasio da je Partizanova velika prednost revanš u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad Stanisic
Tuesday, 18.08.2015
10:04

Ako Partizan zeli da prodje, mora obe utakmice da odigra kao da se igraju na neutralnom terenu. Ne sme se puno osloniti na bilo kakvu prednost domaceg terena, jer Bate vec godinama obilazi Evropu, igrao je protiv najvecih evropskih ekipa, na fudbalskim stadionima bez staze, pred ~100K gledalaca, tako da nece biti lako, verujte. Srecno Grobari, Partizanu Evroliga i naporna sezona, Zvezdi titula. Posteno? :D Pa da se menjamo sledece sezone.

avatar
Nemanja wfk CoNe
Tuesday, 18.08.2015
06:16

Najrealniji rezultat 1:1 a posle u Bgd odigrati za NAVIJACE

avatar
Partizan002
Monday, 17.08.2015
22:54

Ocekujem pobedu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 17.08.2015
20:53

Okej, remi ne bi bio los rezultat, ali nemojte da pricate da nam je (i) dovoljan jer imamo mogucnost da ih veoma ozbiljno uzdrmamo ili cak mozda i sve resimo vec sutra! Idite na gol vise, a ne na odbranu, verujte u sebe i naplatite im za ovo, a potpuna osveta sledi na JNA:-)

avatar
ACACHELSEA
Monday, 17.08.2015
20:42

Ako bude nereseno sa postignutim golom mozemo bez problema da prodjemo.Opet je prednost domaci teren u revansu i sjajni grobari.