Slede milionski transferi u Nišu, Lalatović otkrio za koliko je novca Ranđelović prodat Olimpijakosu

Autor: Darko Mitrović
subota 01.12.2018.
11:32
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Ako sve bude kako na ''Čairu'' očekuju, prave stvari tek će da uslede. Sa Lalatovićem ili bez njega?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Nenad Lalatović je ove jeseni ostavio sjajan utisak sa Radničkim u Superligi, gde je drugoplasiran posle 17 kola, a prethodno se na pravi način predstavio i u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Ipak, i dalje je neizvesno hoće li popularni Lalat ostati u Nišu i posle 16. decembra, kada mu ističe ugovor.

''U Nišu se osećam lepo, volim klub i navijače, ne krijem da bih voleo da ostanem ovde i posle Nove godine, a to umnogome zavisi od predsednika kluba Ivice Tončeva. Razgovaraćemo u decembru i pronaći zajednički jezik'', istakao je Lalatović za ''Novosti''.

Ako do dogovora dođe i Lalatović ostane, glavni cilj na proleće bio bio osvajanje jednog trofeja, prvenstveno Kupa Srbije, jer će se finale igrati u Nišu. On je ponosan na sve do sada urađeno, jer to za posledicu ima i unosne transfere njegovih igrača.

Na primer, Lazar Ranđelović je već prodat Olimpijakosu, u Radničkom nastupa kao pozajmljen igrač, a Lalatović je otkrio i koliko su Nišlije zaradile od tog transfera. Ali, taj transfer bi mogao da bude uvod u neke još atraktivnije, nada se Lalatović.

''Najponosniji sam na to što, u kome god klubu da sam radio, igrači su igrali dobro, prodavali su se u velike klubove. Menjao sam živote njima i njihovim porodicama, mnogi od njih rešili su svoju egzistenciju, igraju u ozbiljnim klubovima i napravili su dobre ugovore.

Gde god sam radio pravili smo milionske transfere, od dolaska u Niš već smo napravili transfer od 550.000 evra prodajom Ranđelovića u Olimpijakos, siguran sam da ako budem ovde i nakon decembra napravićemo još veće transfere.

Ono čemu težim je osvajanje nekog takmičenja, jer ako ne uzmete trofej kao da niste bili trener'', izjavio je Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke