Slažete li se sa Drulovićevim izborom kapitena?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.10.2015.
21:50
Izvor: Sportske.net

Strateg crno-belih imao je mnogo problema da sastavi tim za duel sa Atletik Bilbaom pa poraz ne bi trebalo da ide na njegovu dušu, ali se čini da je večeras napravio grešku iako je imao dobru nameru.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalerima Partizana nije pošlo za rukom da peti put u tekućoj sezoni ostanu neporaženi na domaćem terenu u evropskim takmičenjima pošto su večeras u Humskoj kapitulirali pred Atletik Bilbaom.

Sa novim trenerom na klupi i velikim brojem kadrovskih problema malo ko je očekivao da će Partizan uspeti da pruži ozbiljan otpor ekipi kakva je Atletik Bilbao, a ni poraz ne predstavlja smak sveta jer se crno-beli još uvek nalaze u poziciji da se bore za proleće u Evropi.

Kada pogledate sastave ekipe Ljubinku Druloviću niko ne može da zameri izbore jer je ekipa "sklepana" od igrača koji su bili na raspolaganju. Povrede i jedna suspenzija uticali su na izbor stratega Partizana pa te otežavajuće okolnosti moraju da se uzmu u obzir kada se posmatra večerašnji učinak crno-belih i Ljubinka Drulovića.

Ono što bismo naveli kao jedinu grešku Ljubinka Drulovića na večerašnjoj utakmici jeste izbor kapitena koji nije bio adekvatan iako se jasno može nazreti šta je trener Partizana želeo da postigne stavljanjem trake na ruku Nikoli Ninkoviću.

Momak koji je u prošlosti prokockao svaku priliku koja mu je pružena večeras je dobio još jednu ali se ni ovoga puta nije proslavio. Ne kažemo da Ninković večeras nije pokazao želju i čini se da je baš u toj velikoj želji "sagoreo" još jednom.

Pozitivno je to što ovoga puta nije pravio nikakve nefudbalske poteze kakve je umeo u prošlosti zbog čega su ga i navijači nagradili aplauzom kada je izlazio sa terena.

Nakon što je Ninković napustio teren traka je završila na ruci Miloša Ostojića a u čitavoj toj priči nigde nema momka koji je lani osvojio titulu prvaka sveta sa omladinskom reprezentacijom Srbije i pritom odveo Partizan tu gde trenutno jeste.

Andrija Živković spada u mladu gardu fudbalera Partizana koji je od svih svojih vršnjaka najviše pokazao pa verujemo da bi kao takav trebalo da bude nagrađen bar tom kapitenskom trakom koja još uvek nosi određenu težinu u klubu iz Humske.

Bilo kako bilo, Drulovićevi izbori su samo njegova stvar, ali je nekim posmatračima sa strane ovakav odabir delovao kao pogrešan iako je bila jasna namera da se Ninkoviću trakom nametne obaveza i pruži podstrek za dobru partiju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lord Bobinho 1
Friday, 23.10.2015
16:52
avatar
Fair Play
Friday, 23.10.2015
04:27

Jako zabrinjavajuce, ne mozes kapitenskom trakom ulivati poverenje igracima. Zna se ko je kapiten na terenu. U Partizanovom slucaju za utakmicu s Bilbaom, kapitensku traku je trebao nositi igrac najduzeg staza u ekipi u nedostatku pola tima a to je golman Zivkovic, kao zamena Vulicevic. Kraj price.

avatar
$$$ BRACELA $$$
Friday, 23.10.2015
16:20
avatar
Crno beli do kraja
Friday, 23.10.2015
00:03

Ne slažemo se!!!!!!!!

avatar
21
Thursday, 22.10.2015
23:30

Ovo sad jos nekako moze da prodje jer se zna ko je kapiten. A sta ce biti kada Sale ode, to treba razmisljati, ja bas nikako ne vidim nekog lidera.

avatar
The Dude
Thursday, 22.10.2015
23:05

Možda mislim da Ninković nije za kapitena iz mnogo razloga, ali opet čovek kakav je Drulović zna šta radi. Ne sumnjam u njegov izbor.

avatar
ujka Vanja
Thursday, 22.10.2015
23:00

Apsolutno i kategoricno NE.

avatar
bobar84c
Friday, 23.10.2015
07:19

Zato se ne pitas. ... Tastatura zvezdomrzac preispituje odluke gospodina drulovica.

avatar
Zoran Dundjerski
Thursday, 22.10.2015
22:43

Trebali su Andriji Zivkovicu da daju traku ili Vulicevicu :)

avatar
baldekeita
Thursday, 22.10.2015
22:33

Andrija je zasluzio traku sto zbog kvaliteta sto zbog toga sto je ostao u klubu i odlucio da ostavi ozbiljniji trag,takodje bi i Vulicevic sa svojim odnosom,zalaganjem i iskustvom bio dostojan izbor.

avatar
Thursday, 22.10.2015
21:58

Ostojic treba da dobije otkaz a ne da nosi traku ... slazem se da je trebalo da daju Zivkovicu da bude kapiten , kad vec nema Saleta ... o Babovicu necu da trosim reci , on mi ne bi nosio traku ni u pilicarniku ...

avatar
fcb
Thursday, 22.10.2015
21:55

Kapiten je onaj ko treba da bude primjer drugima zalaganjem i ponašanjem, na terenu i van njega, a Ninkovic to svakako nije, momak nije za Partizan, moze da igra u nekom klubu sa sredine tabele eventualno

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Thursday, 22.10.2015
21:54

NE! Nikako ne Ninkovic! Vulicevic ili Zivko Zivkovic pa Andrija, ozbiljni klubovi to razradjuju sve do petog-sestog izbora, a mi se sa tim igramo!

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Thursday, 22.10.2015
21:52

Ne slazemo se!