Slavljenik Krstičić samouveren: "Zvezda ima dva jednako dobra tima"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.07.2018.
15:21
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Na dan kada se ekipa sprema za put vezista Crvene zvezde Nenad Krstičić proslavio je 28. rođendan.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prvotimac crveno-belih dobio je od saigrača tortu koju mu je uručio kapiten Nenad Milijaš.

"Hvala saigračima na gestu, ovde smo kao porodica i već smo navikli da zajedno proslavljamo rođendane. I to pokazuje koliko je atmosfera dobra, i ona je razlog što smo teške pripreme i naporne treninge znatno lakše prebrodili", rekao je Krstičić.

Centralni deo priprema je završen, ekipa tokom popodneva kreće put Beča, a večeras se avionom vraća za Beograd.

Pojačanja su stizala od momenta kada su pripreme za novu sezonu počele, tako da se može reći da crveno-beli čekaju evropske kvalifikacije sa dosta jačim timom.

"Konkurencija je veliika, posebno u veznom redu. To je dobro, to će nam pomoći da budemo još jači, pokazalo se na prijateljskim utakmicama da imamo dva podjednako jaka tima. Dobro sarađujem sa svima u vezi i kako vreme bude odmicalo bićemo sve uigraniji i kompaktniji", kaže Krstičić.

Tokom priprema su odigrane četiri kontrolne utakmice, postignuto je sedam golova, a primljen samo jedan i to sa bele tačke.

"Primili smo samo jedan gol iz penala, to je važna činjenica kao i to da su strelci bili raznovrsni, što pokazuje koliko smo opasni. Zadovoljan sam i kako sam ja lično odradio pripreme i kako sve funkcioniše, prošlo  je dosta vremena, zadržana je okosnica ekipe i ove prpreme su bile nadogradnja nečega što je već ranije stvarano", istakao je Zvezdin vezista.

Prvi takmičarski meč u novoj sezoni zakazan je za 11. jul i biće odigran u Rigi protiv letonskog šampiona Spartaksa.

"Spartaks je u formi, bolje su pripremljeni jer im je prvenstvo u toku, ali ako odigramo kako znamo i umemo verujem da neće biti problema", jasan je Krstičić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke