Slatke muke Bate Mirkovića...

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 25.11.2018.
19:08
Izvor: Sportske.net

Crno-beli ubedljivo slavili, Mirković priznao da ima muke za naredne mečeve i to one slatke.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Ekipa Partizana danas je slavila protiv poslednjeplasiranog Dinama iz Vranja sa 6:0, a Zoran Mirković je bio prezadovoljan.

"Bilo je u prošlosti nekih kikseva posle tih reprezentativnih pauza, sada smo imali par dana više za pripremu utakmice, pa su momci odigrali odlično. Zadovoljan sam igrom i rezultatom. Ispred nas su još četiri utakmice, želimo da privedemo ovaj deo sezone kako treba"
, rekao je Mirković.  

Šef struke Partizana istakao je i da mu je drago što ekipa koristi sve šanse i što je uspela treću utakmicu uzastopno da sačuva svoju mrežu.

"Ja kao odbrambeni igrač, uvek mi je drago kada sačuvamo svoju mrežu. Uvek je dobro kada se daju golovi, nadam se da smo ostavili nešto i za sledeću nedelju", rekao je Mirković kroz smeh.

Partizan je smanjio zaostatak za Radničkim i Crvenom zvezdom nakon ove pobede.

"Takva je tabela, mi imamo naše utakmice, našu igru i naše kalkulacije", istakao je on.

Raduje povratak Zorana Tošića, izgleda da je i on raspoložen, baš kao i većina fudbalera pred finiš prvog dela sezone.

"Slatke muke su to, sada imamo raspoložene ljude i to me raduje", završio je Mirković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Monday, 26.11.2018
11:48

Partizan igra - loše. Suviše grešaka u elementima - obična dodavanja, prijem, ofsajdi... S druge strane, verovatno najstandardnija tri igrača Miletić, Marković, Valijente, a u idealnom timu ima mesta za - 2 stopera. Miletić zaista dobro pokriva tu poziciju, naročito u defanzivi, ali - on nije igrač koji probija, to je i juče pokazao kad je ima čistinu ispred sebe i loptu ispred, pa umesto da krene prema golmanu i onda ili da gol ili doda Rikardu, Nikoliću u sredini, on zaseko, pustio sve da se vrate - upropastio čistu šansu, pa još - pogrešno dodao na kraju. Odličan igrač, ali - stoper. Zadjeg bih voleo da Bata proba sa Đerlekom. Svi ostali - dodaju više od 60% lopti - u nazad, užasno usporavaju igru, prime pa se s loptom prvo malo upoznaju, pa se okrenu igraču kome žele da upute, pa unutrašnjom - gotovo nikad u prostor, a i kad daju u prostor, tad je lopta prejaka ili preslaba. Opet dilema Janković ili Tošić, Zakarić valjda siguran, mada bi meni igrala obojica, a indolentni Nikolić (koji zna fudbal, ali kao da igra onako usput) da bude zamena Rikardu. Slično kao Revolt i IM, dao sam im pluseve (mada je IM ispremeštao levu i desnu stranu): Stojković - Enake (Miletić), Miletić (Marković), Valiente (Marković), Urošević (Šehović, Miletić) - Đerlek (Zdjelar, Šćekić) - Pantić - Janković (Tošić), Tošić (Ivanović), Zakarić (Nikolić) - Rikardo (Nikolić).

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 26.11.2018
15:04

Revolt ima dobar kompas:-D Eto, neka proba tako protiv Zemuna tamo za dva kola, ali, znam da nece.

avatar
nemam pojma
Sunday, 25.11.2018
23:23

Ova ekipa je toliko slaba da to što smo im dali 6 komada nije nikakav reper, sem da treba ligu smanjiti na 12 ekipa. Te ekipe sastavljene od snažnih kostolomaca sa mizernom tehnikom, pojačane sa po par brzih crnaca osrednjeg kvaliteta, ne smeju da budu u elitnom takmičenju. Pa oni su i kod 2:0 igrali i dalje bunker. Izašli su tek posle trećeg gola. Takvoj ekipi se moralo dati dvocifren broj golova.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 26.11.2018
09:00

Ako ne i na 10, prvo na 14 pa na 12 pa na 10. Nismo mi valjda pametniji od zemalja koje su cak i vece od nas, a imaju (ili su imali) manje klubova u elitnom rangu.

avatar
nemam pojma
Monday, 26.11.2018
14:53

12 (6+6) je zgodna brojka. Plejof i plejaut bi se igralo sa po 6 ekipa, to je novih 10 utakmica posle prvih 22 kola. A obezbedilo bi 4 derbija i po četiri utakmice sa jačim timovima. Manje bi bilo nameštanja jer bi od tih 6, 4 išle u Evropu, pa ne bi tako lako prepuštale bodove. Povećao bi se sigurno kvalitet fudbala, verovatno bi i infrastruktura bila bolja, manje bi se igralo po njivama i seoskim igralištima. Napravili bi dve lige od po 12 ekipa, a sve ispod bi se igralo po regionalnim ligama. Srbija je suviše siromašna da bi svako selo imalo profesionalni klub. 24 profesionalne ekipe je sasvim dovoljno.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 26.11.2018
09:00

Pardon, ili su imalE.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 25.11.2018
21:43

Stojkovic- Enake, Miletic, Valiente, Urosevic- Zdjelar, Pantic- Tosic, Nikolic, Zakaric- Gomes. Ne svidja mi se Nikolic na toj poziciji, radije bih Pantica tu gledao, ali, nemamo pravu osmicu pa mora ovako, ipak je ovo njiva-SL Klupa: Jovicic, Markovic, Sehovic, Scekic/Kosovic, Jankovic, Kokir, Ivanovic.

avatar
IM
Sunday, 25.11.2018
20:12

Stojkovic-Urosevic-Valiente-Markovic-Miletic-Zdjelar-Pantic-Zakaric(ako se oporavi)-Tosic-Gomes-Nikolic.