Slamka spasa - Milinković preuzima Rad!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 26.02.2018.
00:06
Izvor: Sportske.net

Bivši trener Vojvodine i Partizana Zoran Kiza Milinković pokušaće da spasi "Građevinare" ispadanja iz Super lige Srbije.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Poslednjeplasirani tim domaćeg fudbalskog šampionata pronašao je novog šefa struke koji će pokušati da spasi klub ispadanja iz Super lige.

Za novog šefa struke fudbalskog kluba Rad biće imenovan Zoran Milinković, preneo je na "Tviter" nalogu "Total Soccer" novinar SOS Kanala Nebojša Petrović.

"Građevinare" je na početku sezone sa klupe vodio Gordan Petrić ali je sa njim dogovoren prekid saradnje. Ulogu trenera preuzeo je Slađan Nikolić koji je sa ekipom radio u završnici jesenjeg dela sezone i na početku proleća.

Kako je Rad u prva dva kola nastavka prvenstva osvojio samo jedan bod odlučeno je da za novog trenera bude imenovan iskusni Zoran Milinković koji je u prošlosti sedeo na klupi Partizana i Vojvodine.

Popularni Kiza u svojoj radnoj biografiji ima titulu prvaka Srbije koju je u sezoni 2014/2015 osvojio sa Partizanom.

U tekućoj sezoni Milinković je na kratko preuzeo Borac iz Banjaluke ali je posle samo tri meseca, krajem novembra 2017. godine, napustio klub nakon slabih rezultata u Premijer ligi BiH i eliminacije iz Kupa BiH od Krupe.

"Građevinari" se nakon 24 kola nalaze na poslednjoj poziciji superligaške tabele sa 15 bodova i predstoji im grčevita borba za opstanak.

Ukoliko sve bude u redu Milinković će debitovati kao trener Rada u duelu sa Borcem, a najkasnije za vikend kada superligaš sa Banjice ide na megdan Partizanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Mitrovic_fb
Monday, 26.02.2018
12:35

Ovo je moj omiljeni trener, s njim Partizan nije imao komplexe nit takticki potkovan samo u napad npr: Steaua, Auzburg u sred Nemacke Az Alkmar, Bate Borisov Itd

avatar
Filip MUFC
Monday, 26.02.2018
08:42

E jee... ispade Rad. Nakon partizana, nije to vise onaj trener sto je i ono malo znanja u Vozdovcu imao.

avatar
DeXy \'92
Monday, 26.02.2018
08:11

Dobar je kiza,da je on ostao na klupi prezimili bi u evropi,drulovic nas unistio defanzivnom taktikom...

avatar
Dragan Red Devil
Monday, 26.02.2018
01:09