SL: Zvezdina igra sa 'Zmajevima', Partizanova s 'Golubovima'

Autor: Beta Beta
subota 28.11.2015.
09:23
Izvor: Beta

Utakmicama 19. kola za vikend se nastavlja takmičenje u Super ligi Srbije, a lider šampionata Crvena zvezda dočekaće Voždovac.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Prvi meč 19. kola Super lige igraće se večeras u Nišu, gde Radnički od 18.00 dočekuje Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Crvena zvezda će sutra na stadionu Rajko Mitić od 13.00 ugostiti Voždovac, a ekipa Miodraga Božovića "juri" 16. uzastopni tirjumf u šampionatu, kojim bi došla na korak od izjednačenja rekorda iz 2000. godine, kada su crveno-beli predvođeni trenerom Slavoljubom Muslinom upisali 17 pobeda u nizu.

Između ostalog, crveno-beli će posle skoro četiri godine odigrati prvenstvenu utakmicu na svom stadionu u dnevnom terminu.

Voždovac je u prethodnom kolu posle preokreta izgubio od OFK Beograda sa 2:3, što je ekipi sa Dušanovca bio prvi poraz u poslednjih osam utakmica u svim takmičenjima.

Drugoplasirani Čukarički će u istom terminu gostovati na Karaburmi OFK Beogradu koji je posle imenovanja novog šefa stručnog štaba u usponu forme.

Ipak, OFK Beograd je na poslednjih šest utakmica protiv Čukaričkog postigao samo dva gola, a primio čak 11, pa je tako tradicija na strani tima sa Banovog brda, koji je u Super ligi poslednji put izgubio od Mladosti u septembru.

Poslednja utakmicu 19. kola Super lige odigraće se u nedelju, kada će Spartak u Subotici od 13.00 dočekati Partizan, koji će posle velike pobede nad AZ Alkmarom u Ligi Evropa i u domaćem prvenstvu pokušati da beleži dobre rezultate.

Borac, koji je takođe nedavno promenio trenera i postavio Milorada Kosanovića, pred svojim navijačima sutra od 13.00 imaće priliku protiv Radnika iz Surdulice da se vrati na pobednički kolosek.

U Novom Pazaru istoimena ekipa iz tog grada dočekaće Jagodinu od 13.00, dok će Rad na Banjici ugostiti Javor.

Iako je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije suspendovala trenera Vojvodine Nenada Lalatovića, on će još sutra od 15.00 predvoditi svoju ekipu protiv Mladosti iz Lučana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Friday, 27.11.2015
15:39
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 27.11.2015
15:25

Bilo bi lepo da pobede Zvezda, Radnicki, Borac, Spartak i Javor.

avatar
indija durot
Friday, 27.11.2015
13:16

Cestitam grobarima na pobedi u Holandiji i zelim im da daleko doguraju u evropi ali i da nastave da posrcu u superligi.Nadam se da su istroseni i da ce ih golubovi pobediti.