SL - Zvezdin artiljerac najbolji igrač 19. kola

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.11.2017.
17:10
Izvor: Sportske.net

Najbolji strelac Super lige Srbije imenovan je u četvrtak za najboljeg igrača 19. kola domaćeg prvenstva. Kako stoje stvari titula igrača meseca ide u iste ruke.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Lider na tabeli domaćeg prvenstva savladao je u sredu ekipu Radnika (5:0) u okviru 19. kola. Najbolji pojedinac u ubedljivoj pobedi Crvene zvezde bio je Aleksandar Pešić koji je sa tri gola ponovo zaseo na čelo liste najboljih strelaca u Super ligi.

Nišlija je mesec započeo het-trikom na gostovanju Radničkom, a na isti način je "spustio zavestu" na novembar tako da ne čudi što mu drugi put u razmaku od tri nedelje u ruke ide titula igrača kola.

Aleksandar Pešić obeležio je jučerašnju utakmicu na stadionu "Rajko Mitić" sa tri postignuta gola i asistencijom, ali ne treba smetnuti s uma da je svom saigraču Branku Jovičiću prepustio izvođenje najstrože kazne u nadoknadi vremena i da je na taj način pokazao kakva je ljudina.

Zbog svega navedenog nije bilo dileme ko će nakon 19. kola poneti zvanje najboljeg pojedinca. Nagrada ide u zaslužene ruke i verujemo da će Aleksandar Pešić biti imenovan za najboljeg igrača Super lige u novembru.

Sa osam postignutih golova na tri prvenstvena meča u novembru Aleksandar Pešić je kompletirao mesec iz snova i u Zvezdi mogu samo da požele da nastavi u istom ritmu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke