SL - Zvezda za četiri minuta ukrotila "Zmajeve"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 02.12.2018.
19:55
Izvor: Sportske.net

Peti uzastopni trijumf Crvene zvezde u međusobnim susretima sa Voždovcem. "Zmajevima" u poslednjem meču 18. kola Super lige presudili Lorenco Ebisilio i El Fardu Ben.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Vratila se Crvena zvezda na pobednički kolosek nakon remija sa Radničkim u Nišu i poraza od Napolija u Ligi šampiona.

Aktuelni šampion Srbije savladao je Voždovac sa 2:0 (2:0) u poslednjoj utakmici 18. kola domaćeg prvenstva.

Pitanje pobednika rešeno je u prvom poluvremenu. Voždovac je zahvaljujući dobrim odbranama Marka Ilića držao egal do 28. minuta, ali je onda domaćin za samo četiri minuta igre postigao dva gola i trasirao put ka pobedi.

Centaršut Marka Gobeljića sa desne strane u gol je pretvorio Lorenco Ebislio. Bio je to prvi prvenstveni gol danas odličnog Ebisilija, a kuriozitet je da ga je postigao glavom.

Samo četiri minuta kasnije Zvezda duplira prednost. Dubinska lopta u kazneni prostor pada na glavu Milana Pavkova koji je spušta El Fardu Benu, a ovaj šestim prvenstenim golom, ispostaviće se, postavlja konačan rezultat utakmice.

Golove Crvene zvezde pogledajte OVDE!

Do odlaska na odmor Voždovac je imao odličnu šansu preko Miloša Mihajlova, ali je Milan Borjan bio na visini zadatka i sjajnom intervencijom sprečio "Zmajeve" da se vrate u život pre poluvremena.

U nastavku smo videli uspavanku. Igralo se isprekidano, često su igrači ostajali na travi i žalili se na povrede, ali srećom niko nije zbog toga morao van igre.

Milan Borjan je u 65. minutu još jednom odličnom intervencijom sačuvao mrežu i to je praktično bilo poslednje veliko uzbuđenje na večerašnjem meču.

Crvena zvezda je večerašnjom pobedom, šesnaestom u domaćem prvenstvu, stigla do pedesetog boda u Super ligi.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 02.12.2018
22:15

Lagana pobeda, ali Zvezda mora na svakoj utakmici da pokaze mnogo vise.

avatar
DekiStankovic5
Sunday, 02.12.2018
21:56

Do 55 minuta smo igrali dobro sa konstatnim presingom visoko gore nisu mogli loptu da iznesu,a onda smo stali,gotova utakmica,zao mi samo sto nismo primili jedan da se zakomplikuje utakmica,jer 2:0 znamo svi je najgori rezultat,ako meni ne verujete pitajte Zivu :)) ,sve u svemu,nije lose,ali mentalitet neki koji uopsteno imaju nasi timovi je boljka tesko resiva.Vidim da je I Miloje nezadovoljan zbog toga.