SL - Zvezda 'stavlja šampanjac u kiblu', Radnički u Humskoj

Autor: Beta Beta
sreda 25.04.2018.
09:37
Izvor: Beta

Utakmicama vanrednog 33. kola danas se nastavlja takmičenje u Super ligi Srbije, a lider šampionata Crvena zvezda dočekuje Čukarički.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Crveno-beli će na stadionu "Rajko Mitić" ugostiti Čukarički protiv kog će pokušati da nastave seriju pobeda i tako dođu na samo korak od osvajanja šampionske titule.

S druge strane, Čukarički je loše počeo plej-of, u koji je ušao kao trećeplasirani, ali je u prva dva kola pretpeo poraze od Radničkog i Partizana.

Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" igra se od 18.00.

Drugoplasirani Partizan zaostaje devet bodova za Zvezdom, a u četvrtak će na svom stadionu od 18.00 dočekati Radnički iz Niša.

Ekipa Miroslava Đukića je pobedom protiv Čukaričkog uspela da se vrati na pobednički kolosek nakon poraza od Zvezde u "večitom" derbiju, ali i izgubljenje prve utakmice polufinala Kupa Srbije od ekipe s Banovog brda. Radnički s druge strane zauzima četvrto mesto s tri boda zaostatka za Spartakom.

Subotičani će na svom terenu dočekati Napredak, dok će Voždovac ugostiti Vojvodinu.

Zemun će od 16.00 dočekati Borac i tako otvoriti 33. kolo Super lige, a ekipa iz Čačka ima imperativ pobede kako bi ostala u trci za opstanak u plej-aut grupi prvenstva Srbije.

Teško gostovanje očekuje i Rad koji će od 18.00 gostovati u Šapcu, dok će Radnik u Surdulici ugostiti OFK Bačku, šestoplasirani tim plej-aut grupe, a u Lučanima ekipi Mladosti gostovaće Javor Matis iz Ivanjice.

Direktni prenosi obezbeđeni su iz Gornje Varoši, sa stadiona "Rajko Mitić" i iz Humske. Sve tri utakmice prenosiće TV Arena sport na svom prvom kanalu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 25.04.2018
14:35

Javor 2, Rad X2, Backa X2 sve namesteno bre

avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 25.04.2018
10:27

Dali smo 80 golova, primili samo 17, na 32 utakmice. Posle dugo, dugo vremena odbrana i golman za veliko poštovanje. Svaka čast.

avatar
Piksi G0L iz kornera
Tuesday, 24.04.2018
16:39

Samo da ne pokradu i Radnicki kao Cuku u proslom kolu. Napred Zvezdo napred Nislije da se Srbija i srpska dijaspora raduje.