SL - Zvezda posekla Javor pred put u Moskvu, Adžićeva povreda za glavobolju!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.02.2018.
16:27
Izvor: Sportske.net

Očekivana i ubedljiva pobeda lidera domaćeg prvenstva na startu prolećnog dela Super lige Srbije. Aleksandar Pešić dva puta u metu, brinu povreda Luke Adžića i očajna realizacija Bena.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Aktuelni vicešampion Srbije upisao je prvu pobedu u takmičarskim utakmicama u 2018. godini. Nakon remija sa moskovskim CSKA bez golova na stadionu "Rajko Mitić" ubedljivo je savladan ivanjički Javor Matis.

Crvena zvezda je do nova tri boda na otvaranju prolećnog dela prvenstva stigla zahvaljujući ubedljivom trijumfu nad Javor Matisom 3:0 (2:0) u meču odigranom pred oko 7.000 ljubitelja fudbala.

Vladan Milojević je na teren izveo kombinovani sastav ali to nije bitnije uticalo na izdanje njegovog tima koji je najveći deo posla obavio u prvih pola časa igre.

Meč je počeo minutom ćutanja u čast preminulog glumca Nebojše Glogovca, a crveno-belima je nakon prvog sudijskog zvižduka trebalo šest minuta da dođe do vodećeg gola.

Gotovo čitav minut trajala je opsada gola Vladana Đogatovića koja je na kraju završena preciznim udarcem Luke Adžića i prvim golom na utakmici za domaći tim.

Najbolju priliku u prvom poluvremenu gosti su imali u 14. minutu posle prekršaja koji je Milan Borjan napravio van kaznenog prostora. Nenad Sević je snažno tukao po sredini gola ali je golman Crvene zvezde bio spreman da interveniše.

Deset minuta pre nego što su domaći duplirali prednost Vladan Đogatović je izašao kao pobednik iz duela sa Milanom Rodićem koji je imao stopostotnu šansu.

U 28. minutu Đorđe Crnomarković obara Aleksandra Pešića u kaznenom prostoru a sudija Brdar pokazuje na belu tačku. Siguran izvođač najstrože kazne bio je najbolji strelac domaćeg prvenstva koji je u tom treutku stigao do 18. pogotka u Super ligi.

Do odlaska na odmor nije bilo promene rezultata. Drugo poluvreme obeležila je potpuna dominacija Crvene zvezde i sporadični pokušaji Javor Matisa da preko kontri dođe do prilika.

Samo u periodu od 52. do 59. minuta El Fardu Ben je imao četiri odlične prelike ali je u tri situacije previše oklevao, dok je ko četvrtog pokušaja tukao van okvira gola sa destak metara.

Kada već nije mogao da pogodi protivničku mrežu Ben je preuzeo ulogu asistenta u 70. minutu, a Aleksandar Pešić je drugim golom na utakmici stavio tačku na trijumf Crvene zvezde i prva tri boda u drugom delu prvenstva.

Ono što brine posle današnje utakmice jeste povreda Luke Adžića koji je u 68. minutu iznesen sa terena pošto se požalio na bol u desnoj nozi nakon jednog udarca sa distance.







Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
poljskikupanjac
Saturday, 17.02.2018
19:01

Ben je pravo pojacanje golovi ce doci a meni smeta konstantno Pesicevo prebacivanje saigracima kad bi pogledao koliko puta je sam pogresio video bi da bi trebalo da se smiri

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 18.02.2018
04:00

Pa jeste da malo preteruje,ali znas kako,on je napadac i on treba iskljucivo da daje golove i dokle ih god daje ima pravo da prebaci ostalima jer mu (ne kreiraju bolje,losije centriraju,itd),ali isto tako kada/ako upadne u losiju formu,onda na klupu.

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Saturday, 17.02.2018
17:40

Lagano iz zezanja za +12

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 17.02.2018
17:33

Adzic ionako jedva da igra...i nije neka glavobolja