SL - Zvezda nosi tri boda i veliku brigu iz Subotice!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.12.2018.
17:52
Izvor: Sportske.net

Lako je aktuelni šampion Srbije stigao do trijumfa u Subotici, ali će osim tri boda sa severa Bačke poneti i veliku brigu zbog povrede jednog od najboljih igrača.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde uspešno privode kraju jesenji deo sezone u domaćem šampionatu. Nakon trijumfa nad Voždovcem na svom terenu crveno-beli su dosta lako "precrtali" još jedno gostovanje u Super ligi.

Aktuelni šampion Srbije i lider na tabeli domaćeg prvenstva slavio je večeras u Subotici protiv Spartaka sa 3:1 (2:0) u utakmici vanrednog 19. kola Super lige.

Spartak se posle četiri meseca vratio na svoj stadion u Subotici koji je dobio novu travnatu podlogu, atletsku stazu i svlačionice.

Konačno su dva tima u Subotici imala adekvatne uslove za igru, a u takvim okolnostima tim Vladana Milojevića nije imao nikakvih problema da izađe na kraj sa Spartakom.

U prvih pola časa igre crveno-beli su stezali obruč oko gola domaćeg tima. El Fardu Ben je pogodio stativu i prečku, a atraktivan pokušaj Gorana Čaušića krajnjim naporom je zaustavio golman Ostojić.

Deset minuta pre odlaska na odmor Veljko Simić pokušava da ubaci loptu u kazneni prostor, Dunđerski uspeva da ga izblokira, ali lopta pada na nogu Marka Gobeljića koji petim golom u šampionatu dovodi Zvezdu u vođstvo.

Samo pet minuta kasnije penal za goste. Ćalasan je sa obe ruke držao Milana Pavkova kod kornera i Danilo Grujić nije imao dilemu. Siguran izvođač najstrože kazne bio je El Fardu Ben.

Gosti su na odmor otišli sa dva gola prednosti, a u nastavku smo videli još dva pogotka i povredu koja će zabrinuti Vladana Milojevića.

Nakon deset minuta igre u drugom poluvremenu na zemlji je ostao golman Crvene zvezde Milan Borjan. Jedan od najboljih fudbalera crveno-belih nezgodno je aterirao posle intervencije i sa povredom leđa izašao iz igre. Ambulantna kola su ga odvezla u bolnicu i svi čekaju na prve informacije koje se tiču stanja povrede.

Sama fudbalska predstava bila je dosta slaba u nastavku, mada treba reći da je Zvezda sve držala pod kontrolom. Dvadeset minuta pre kraja Simić centrira sa leve strane, a El Fardu Ben iz punog trka šutira i šalje loptu iza leđa Ostojića.

Petnaestim golom u sezoni El Fardu Ben je rešio pitanje pobednika, a domaćin je do kraja nagrađen za sve pokušaje golom Bojana Čečarića u prvom minutu nadoknade.










Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brajkoo
Thursday, 06.12.2018
00:32

Ono kada se povredis na prijateljskoj utakmici...

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 05.12.2018
23:54

Очекивано лагана победа Звезде. Овакав приступ треба да буде уобичајен у свакој утакмици у првенству.

avatar
Kori Volden
Wednesday, 05.12.2018
20:19

Koliko smo izmisljenih auta, potencijalnih ofsajda i nedosudjenih faulova imali ? Nema ga jos strucni konsultant da nam objasni. :D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 05.12.2018
19:02

20.minut 0:0, Čaušić rukom odnosi loptu u svom šesnaesnaestercu ispred igrača Spartaka i naravno nema penala. I žreb za kup je namršten, 3 puta izvlače zvezdu kao domaćina, a 3 puta Partizan kao gosta, a pravilo kaže da najviše 2 puta uzastopno može da se gostuje tj. bude domaćin u kupu. Naravno zvezda je dobila Dinamo pa je promenila da bude gost kako bi i u naredne dve runde so polufinala mogla da bude domaćin pod pričom da su za to da favorit uvek gostuje, a jedini koji će uvek gostovati i to protivno pravilima biće Partizan.

avatar
NemanjaVidic No1.
Wednesday, 05.12.2018
20:02

Zeljko nemoj da lazes sebe vise

avatar
DekiStankovic5
Wednesday, 05.12.2018
19:01

Da su svi tereni ovakvi,veruj da bi fudbal bio I bolji I brzi,lepo je bilo za gledati danas I travnata podloga je ono prvo sto trebamo da uradimo da bi liga bila bolja,a ne Var 'spasenja'.Mislim da smo bolje odigrali nego proslu,ali I protivnik je slabiji,sve u svemu lepa pobeda.Ono sto je jako bitno a to je da Hajdin definitivno nije za Zvezdu pa ni kao alternativa za nasu ligu,uzas kako Igra,od dodavanja,do zatvaranja I otvaranja on decko ne zna gde udara,zali para sto smo dali za njega,ali dobro,prezivecemo,samo je steta sto neko nase dete nije igralo tu I skupljalo zlata vredne minute nego on.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 05.12.2018
18:55

Uzivanje je gledati kad igra Zvezda. Milane Borjane da sto pre zalecis svoje rane i da PSG zaustave tvoje odbrane.