SL - Zvezda napada ''Zmajeve'', Partizan na teškom gostovanju

Autor: Beta Beta
petak 30.11.2018.
12:16
Izvor: Beta

Treba imati u vidu i aktuelne vremenske (ne)prilike, koje ne idu u prilog dobrom fudbalu. Stanje terena moglo bi da igra veoma važnu ulogu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Utakmicama 18. kola nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, vodeća Crvena zvezda dočekuje Voždovac, dok će Partizan igrati u Lučanima protiv Mladosti.

Prva utakmica 18. kola igra se danas od 18 časova, kada će Bačka dočekati Napredak.

Ostale utakmice igraju se u subotu, dok je u nedelju od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić" na programu duel Crvene zvezde i Voždovca. Zvezda je jedina neporažena u Super ligi Srbije, a u prošlom kolu odigrala je nerešeno 2:2 protiv Radničkog iz Niša, dok je Voždovac u seriji od tri utakmice bez pobede.

Zvezda u duel ulazi posle poraza od Napolija u Ligi šampiona (1:3), a prva je na superligaškoj tabeli sa 47 bodova. Voždovac zauzima 11. mesto sa 16 bodova.

Fudbaleri Partizana u subotu od 15.30 igraju u Lučanima protiv Mladosti i pokušaće da ostvare četvrtu uzastopnu pobedu kako bi zadržali korak za vodećima. Crno-beli su treći na tabeli sa 36 bodova, dok je Mladost šesta sa 25.

Radnički iz Niša će od 18 časova igrati na gostovanju protiv Dinama iz Vranja i žele da nastave seriju dobrih rezultata i sačuvaju drugo mesto na tabeli. Ekipa Nenada Lalatovića ima 38 bodova, dva više od Partizana, dok je Dinamo u seriji loših rezultata, poslednji je na tabeli sa sedam bodova.

Zemun će od 13 časova dočekati Radnik i pokušaće da prekine niz od četiri utakmice bez pobede i odlepi se sa pretposlednjeg mesta na tabeli. Takodje, prekid loše serije traži i Rad, kada od 13 časova dočeka Vojvodinu, koja nema pobedu u poslednje tri utakmice.

Fudbaleri Mačve će od 15 časova dočekati Čukarički koji je vezao tri pobede, dok će Proleter od 18 časova u Novom Sadu pokušati da prekine niz od tri meča bez pobede, u utakmici protiv Spartaka.

Parovi 18. kola Super lige Srbije

Petak:
Bačka - Napredak (18.00)

Subota:
Rad - Vojvodina (13.00)
Zemun - Radnik (13.00)
Mačva - Čukarički (15.00)
Mladost - Partizan (15.30)
Dinamo - Radnički (18.00)
Proleter - Spartak (18.00)

Nedelja:
Crvena zvezda - Voždovac (18.00)
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke