SL - Zvezda gostuje Vojvodini, Partizan dočekuje Metalac

Autor: Beta Beta
utorak 07.03.2017.
10:31
Izvor: Beta

Utakmicama 25. kola sutra se nastavlja takmičenje u Superligi Srbije, fudbaleri Crvene zvezde u derbiju kola gostuju Vojvodini, dok Partizan dočekuje Metalac.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana i Zvezde u duele protiv Metalca, odnosno Vojvodine ulaze posle 153. "večitog" derbija i biće zanimljivo videti da li je na izabranike Marka Nikolića i Miodraga Božovića taj meč ostavilo traga.

Crno-beli dočekuju Metalac posle dve pobede i jednog remija na početku prolećnog dela domaćeg šampionata. Ekipa iz Humske je druga na tabeli sa 55 bodova, odnosno ima šest manje od prvoplasirane Zvezde, a jedan više od Vojvodine koja je na trećoj poziciji.

Metalac je u prvom meču prolećnog dela odigrao nerešeno s Novim Pazarom, potom je slavio protiv Radnika, da bi u prethodnom kolu izgubio od Bačke.

Ekipa iz Gornjeg Milanovca sa 26 osvojenih bodova trenutno zauzima 11. mesto tabeli.

Utakmica Partizan - Metalac igra se sutra od 15.30.

Od 18.00 je programu je derbi meč 25. kola gde se u Novom Sadu sastaju Vojvodina i Crvena zvezda.

Vojvodina je u prva tri prolećna prvenstvena kola imala stopostotan učinak, a u predstojeći duel ulazi kao trećeplasirana ekipa sa 54 osvojena boda.

Crveno-beli iz Beograda ove godine imaju skor od dve pobede i jednog remija i prvi su na tabeli sa 61 bodom.

Od 14.00 na programu su mečevi Novi Pazar - Voždovac, Bačka - Mladost i Spartak - Napredak, dok se od 18.00 sastaju Čukarički - Rad, Javor - Borac i Radnik - Radnički Niš.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke