SL - Zvezda gostuje najprijatnijem iznenađenju sezone, derbi je u Humskoj

Autor: Beta Beta
petak 02.11.2018.
12:30
Izvor: Beta

Predstojećeg vikenda utakmicama 15. kola nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, a lider šampionata Crvena zvezda gostuje Proleteru u Novom Sadu, dok će derbi kola biti igran u Humskoj, gde Partizan dočekuje Vojvodinu.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Utakmicama 15. kola Super lige biće završen prvi od tri kruga šampionata Srbije, a lider Crvena zvezda je već sada stekao veliku prednost.

Zvezda će sutra od 15.00 gostovati na stadionu "Karađorđe" ekipi Proletera i tako pokušati da nastavi seriju pobeda u domaćem šampionatu.

Novajlija u Super ligi, novosadski Proleter, jedan je od najprijatnijih iznenađenja u domaćem šampionatu, s obzirom na to da se nalazi na petom mestu sa 23 boda.

Drugoplasirani Radnički iz Niša, posle 14 utakmica ima 31 bod, devet manje od Zvezde, a sutra od 16.00 gostuje Bačkoj, dok će Čukarički u istom terminu pokušati da se revanšira Mladosti iz Lučana za ubedljiv poraz u Kupu Srbije.

U Surdulici, Radnik će takođe od 16.00 dočekati Dinamo iz Vranja.

Derbi kola na programu je u nedelju kada će Partizan od 19.00 na svom stadionu dočekati Vojvodinu. Crno-beli u poslednje tri utakmice upisali su remije, dok je Vojvodina u seriji od dve uzastopne pobede.

Prethodno od 16.00 Zemun će ugostiti Napredak iz Kruševca, Voždovac će gostovati u Šapcu ekipi Mačve, a Rad će na Banjici dočekati Spartak iz Subotice.

Super liga 15. kolo

Direktni prenosi utakmica 15. kola obezbeđeni su sa stadiona "Karađorđe" i iz Humske. Oba prenosa radiće televizija Arena sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke