SL - Zvezda dočekuje Napredak, Radnički ekipu Spartaka

Autor: Beta Beta
petak 07.12.2018.
12:07
Izvor: Beta

Utakmicama 20. kola predstojećeg vikenda se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, Crvena zvezda dočekuje Napredak, niški Radnički ekipu Spartaka, dok će Partizan gostovati Radu.

fkradnickinis.rs
fkradnickinis.rs

Povezane vesti

U subotu je na programu samo jedan meč u kojem će lider šampionata, ekipa Crvene zvezde od 19.00 dočekati petoplasirani Napredak.

Tim Vladana Milojevića će pokušati da nastavi seriju dobrih rezultata u domaćem šampionatu, da upiše i 18. pobedu, ali i da napravi dobru uvertiru pred meč protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona.

Utakmica protiv Kruševljana je poslednji meč koji će Zvezda odigrati na domaćem terenu u Super ligi Srbije u 2018. godini, a biće odigrana na dan kada je klub iz Ljutice Bogdana, pre 27 godina, postao šampion sveta.

Ekipa Napretka ovaj meč dočekuje sa osam pobeda, devet remija i samo dva poraza. Jedan od ta dva poraza Napredak je doživeo upravo od Crvene zvezde, 26. septembra na svom stadionu.

Zvezda je prva na tabeli sa 53 boda, dok Napredak na petom mestu ima 33.

Super liga 20. kolo

Drugolasirani Radnički na svom "Čairu" dočekuje subotički Spartak, u nedelju od 13.00.

Radnički trenutno ima 44 boda, dok je Spartak na 12. mestu sa 16 osvojenih bodova.

Ekipa Nenada Lalatovića će dobre igre i drugo mesto na tabeli pokušati da potvrdi i u meču protiv Spartaka kada će boriti za 14. trijumf u sezoni. Na drugoj strani, Spartak posle meča sa Zvezdom očekuje još jedan težak duel, ali će svakako želeti da napravi iznenađenje i upiše tek četvrtu pobedu od početka šampionata.

Fudbaleri Partizana u nedelju od 17.00 gostuju Radu na Banjici.

Crno-beli su treći na tabeli sa 40 bodova, odnosno zaostaju četiri boda za Radničkim, a 13 za Crvenom zvezdom.

Rad je trenutno pretposlednji na tabeli sa 15 osvojenih bodova, a u nedelju će pokušati da prekine seriju od četiri uzastopna poraza.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 07.12.2018
13:50

Realno je za ocekivati pobede Zvezde i Radnickog jer su momentalno dve najbolje ekipe u Super Ligi.