SL - Voždovac zaustavio Nišlije, Rad nastavlja da tone

Autor: Darko Mitrović
subota 05.12.2015.
15:05
Izvor: Sportske.net

Prve dve subotnje utakmice 20. kola Superlige odigrane u Beogradu i Lučanima. Obe pobede domaćina.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Posle eliminacije u Kupu od Partizana, ekipa beogradskog Voždovca savladala je danas na svom terenu niški Radnički rezultatom 3-1.

Već posle tri minuta igre ''Zmajevi'' su poveli pogotkom Nenada Marinkovića, a Nišlije su uzvratile osam minuta kasnije, preko Zemljanuhina - 1:1.

Taj rezultat je ostao na snazi sve do uvodnih minuta drugog poluvremena, kada je defanzivac domaćih i još jedan bivši fudbaler Partizana Miloš Mihajlov postigao drugi gol za Voždovac.

Rezultatska neizvesnost je potrajala do 68. minuta, kada je Radivojević na asistenciju Zlatkovića postavio konačnih 3-1 za Voždovac.

Za to vreme u Lučanima, Mladost je sa 1-0 savladala ekipu Rada. Jedanaesti poraz ''Građevinarima'' ove sezone, naneo je Peđa Živadinović, golom odluke u 76. minutu meča.

Sedam minuta ranije, gosti iz Beograda su ostali i bez isključenog Maraša, pa do kraja meča nisu uspeli da dođu do izjednačenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 05.12.2015
17:11

morao je da dodje i ovakav dan i da nas neko nadigra, glavu gore, 5 mesto je realnost, velika pobeda i praznjenje je bilo u kupu gde imamo velike sanse da osvojimo prvi trofej na domacoj sceni, idemo dalje, busi real, cepaj real, ole, ole...