SL - "Vatromet" u Lučanima, cirkus u Surdulici i nova pobeda Radničkog

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 03.11.2018.
18:15
Izvor: Sportske.net

Kolo je otvoreno u Novom Sadu, a mnogo više uzbuđenja videli smo na preostale tri utakmice subotnjeg dela programa 15. kola Super lige Srbije.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Prvi meč poslednjeg kola prvog kruga takmičenja u Super ligi Srbije odigran je nešto ranije u Novom Sadu gde je aktuelni šampion i lider savladao ekipu Proletera.

Detaljan izveštaj sa utakmice na stadionu "Karađorđe" možete pročitati OVDE!

Sa vremena nakon duela u Novom Sadu počele su utakmice u Bačkoj Palanci, Lučanima i Surdulici, a na sva tri meča viđeno je mnogo uzbuđenja.

Radnički iz Niša nastavio je seriju i upisao deseti prvenstveni trijumf na gostovanja ekipi OFK Bačke. Gosti su slavili rezultatom 2:0 (2:0) ali su do pobede stigli dosta teže nego što bi se moglo zaključiti na osnovu konačnog ishoda.

Domaćin je već u drugom minutu mogao do vođstva. Najbolju priliku koja se ukazuje u fudbalu imao je Luka Mićić ali nije uspeo da penal pretvori u gol za vođstvo OFK Bačke.

Kazna je stigla nešto kasnije, u završnici prvog dela igre kada su Nermin Haskić i Aleksandar Stanisavljević u dva minuta postigli dva gola i rešili pitanje pobednika iako je domaćin imao dosta šansi da se vrati u život.

"Vatromet" je viđen u Lučanima gde je viđen dupli preokret i trijumf Čukaričkog. Domaćin je anulirao dva gola zaostatka i stigao do vođstva, ali je na kraju Čukarički slavio rezultatom 4:3 (2:1) i tako preskočio Partizan na tabeli.

Tandem Mudrinski - Ovusu doneo je "Brđanima" dva gola prednosti, a Lazar Jovanović je najavio uzbudljivo drugo poluvreme golom u 40. minutu susreta.

Mladost je do 62. minuta stigla do potpunog preokreta. Golovima Janka Tumbasevića i Obiore Odite domaćin stiže do 3:2, ali je Čukarički u poslednjih petnaest minuta uspeo da okrene rezultat i upiše tri boda.

Miroslav Bogosavac asistirao je Ognjenu Mudrinskom u 75. minutu a ovaj poravnao na 3:3, da bi trijumf gostima doneo Luka Stojanović na asistenciju Ognjena Mudrinskog koji je sa dva pogotka i dve asistencije bio junak trijumfa ekipe Sima Krunića.

U Surdulici je igran derbi "južne pruge". Radnik je kao domaćin slavio sa 2:0 (2:0) protiv Dinama iz Vranja, ali će se umesto fudbala pričati o novim ispadima Dragana Antića.

Trener Dinama povukao je ekipu sa terena u završnici prvog poluvremena zbog penala koji je Bojan Nikolić dosudio u korist domaćina. Nakon kraćeg prekida fudbaleri Dinama su odlučili da se vrate na teren i da završe meč.

Radnik je slavio golovima Igora Zlatanovića u 6. i 45. minutu iz penala i tako zakucao Dinamo iz Vranja za dno superligaške tabele.

Sutra su na programu još četiri utakmice 15. kola. Derbi se igra u Humskoj gde Partizan dočekuje ekipu Vojvodine.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Saturday, 03.11.2018
21:49

Spartak igrao Evropu, a ispašće iz lige.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 03.11.2018
20:50

Do kraja ce ih prestici i Proleter, Napredak, Mladost i Vojvodina.