SL - Srnić nokautirao Partizan, Ostojić tragičar!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 10.03.2019.
18:55
Izvor: Sportske.net

Drugim vezanim porazom u Super ligi Srbije fudbaleri Partizana poništili su sve dobro urađeno u prva tri prolećna meča. Bodovni zaostatak za Zvezdom i Radničkim sve veći.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Vicešampion Srbije doživeo je drugi vezani poraz u prolećnom delu sezone i tako uvećao bodovni zaostatak za vodećom Zvezdom i drugoplasiranim Radničkim.

Partizan je u okviru 26. kola poražen na gostovanju Voždovcu 1:0 (0:0) čime je doveo u pitanje i treće mesto na tabeli.

Voždovac: Ilić - Ćirković, Mikić, Jovanović, Matović - Pavlović (C), Srnić (od 74. Purtić) - Trujić (od 95. Mašović), Luković, Arsić - Stuparević;

Partizan: Kljajić - Vulićević, Ostojić, Pavlović, Šehović - Zakarić, Zdjelar, Šćekić (od 78. Georgijević), Kosović (od 62. Pantić) - Nikolić, Rikardo;

Partizan je večeras nastupio u kombinovanom sastavu, pošto Zoran Mirković na raspolaganju nije imao golmana Stojkovića, ali ni standardne Nemanju R. Miletića i Marka Valijentea.

U takvoj situaciji crno-beli su izašli na megdan Voždovcu i u prvih 25 minuta meča delovali kao da nisu na terenu. Domaćin je najbolju priliku u prvom poluvremenu imao već u 12. minutu, ali je Andrija Luković u situaciji "1 na 1" sa Filipom Kljajićem šutirao pravo u golmana Partizana.

Tek od sredine prvog dela igre crno-beli počinju da pokazuju "znake života". Pokušaj Gorana Zakarića u 25. minutu nije zadao veće probleme Iliću, ali je osam minuta kasnije golman Voždovca samo pogledom mogao da isprati kako lopta prolazi tik pored stative posle udarca Strahinje Pavlovića.

Deset minuta pre odlaska na odmor sporna situacija na ivici kaznenog prostora Voždovca. Filip Stuparević je bio neoprezan, definitivno sapleo Sašu Zdjelara, ali se sudija nije oglasio.

Do odlaska na pauzu još dve šanse za Partizan. Zakarićev pokušaj ponovo je bio nedovoljno dobar, a onda ni Rikardo Gomeš, baš kao ni Pavlović, nije uspeo da glavom pogodi iz neposredne blizine.

Na startu drugog poluvremena ponovo prazan hod gostujućeg tima. Voždovac je već u drugom minutu nastavka zapretio preko Nikole Trujića, a u 55. minutu Filip Kljajić uspeva da izvadi šut u bliži ugao.

Na isteku sat vremena igre domaćin stiže do prednosti! Štoper Bojan Ostojić pravi kardinalnu grešku i omogućava Dragoljubu Srniću da izbije sam pred Kljajića i rutinski sprovede loptu u mrežu za 1:0!

Gol Dragoljuba Srnića pogledajte OVDE!

Svoju najbolju priliku u drugom poluvremenu Partizan je imao posle prekida u 69. minutu. Ubačenu loptu u šesnaesterac glavom je zahvatio Šćekić ali Marko Ilić sjajnom intervencijom uspeva da zaustavi udarac crnogorskog reprezentativca.

Usledio je odgovor domaćina preko Andrije Lukovića. Bivši fudbaler Crvene zvezde ponovo se našao u odličnoj prilici ali mu se ovoga puta stativa isprečila na putu ka postizanju gola.

U nadoknadi vremena viđena je velika gužva pred golom Voždovca. Domaćin je nekako uspeo da se odbrani i da na taj način odbrani stečenu prednost dovoljnu za novi prolećni trijumf u Super ligi.

Partizan je tako vezao drugi poraz u Super ligi i sada ima 14 bodova manje od Radničkog i 21 u odnosu na vodeću Crvenu zvezdu!

U sledećem kolu Partizan dočekuje Spartak ŽK, ali će pre toga u goste Napretku u okviru 1/4 finala Kupa Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

41 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Sunday, 10.03.2019
23:11

Znaci sad je i Cukaricki Zvezdina filijala. Ma jok nijenkriva uprava vec sve se okomilo protiv partizana, sad ce onaj iskopati neku sudijsku gresku, recimo nedosudjen aut ili slicno i zivot ide dalje. Ziveli vi meni 100 godina, jos malo pa 40-ta :D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 11.03.2019
19:47

A Cukaricki je bitan zbog?

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 10.03.2019
23:07

Zeks Pantic saznaje : Skandal ! Zvezda poslala brata Slavoljuba Srnica da minira partizan !

avatar
magister
Sunday, 10.03.2019
23:02

Ozbiljna liga, ozbiljni timovi, takmičarske utakmice... blablabla. Pokrivam se ušima.

avatar
MALI PLAVI
Sunday, 10.03.2019
22:23

Ja sam mislio da je +32 nedostižno, ali izgleda da nije.

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 10.03.2019
22:15

I maramice cemo poceti uvoziti, nece biti dosta...

avatar
UGASICE SE partizai
Sunday, 10.03.2019
21:53

Ne treba stajati na muku,ipak,Vozdovac je najjaci :D

avatar
UGASICE SE partizai
Sunday, 10.03.2019
21:50

Koliko bodova Partizan ima na vasoj privatnoj tabeli i da li Zvezda ima sanse da ne ispadne iz lige? :D

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 10.03.2019
21:38

Sudeci po njihovoj igri oni nisu zasluzili ni Plej-of, a kamoli trece mesto.

avatar
Marco Popovich
Sunday, 10.03.2019
21:09

Nou koment... ova uprava ce nadmasiti cuvenu generaciju kojoj je onaj Jesic bio trener

avatar
Monte_Kristo
Sunday, 10.03.2019
21:04

Koliko ste mali,ju ju,vama samo preostaje prica kako ste Zvezdi otkinuli dva boda,naravno uz prevaru,al eto,bar nesto za vas,mnogo ste jaki :)

avatar
ariton
Sunday, 10.03.2019
20:55
avatar
Zoran Vukic
Sunday, 10.03.2019
20:43

nije on tragicar nego ilijev ostjic zreo za penziju vec 2god otkud on u 24 igraca nije ovo mu prvi kiks jos imo

avatar
BojanMC
Sunday, 10.03.2019
20:32

Da ih sudije nisu cele godine pomagale, partizan bi bio u playout-u posle podele bodova.

avatar
The Bear of Highbury
Sunday, 10.03.2019
20:31
avatar
neme
Sunday, 10.03.2019
20:16

Namestaljka u nasem stilu smejurija Partizanu da treba razneo bi ih losi jesu al ne toliko.

avatar
ubipacijentic
Sunday, 10.03.2019
20:14

Šta reći nekada je bio uspeh otkinuti bod Partizanu a sada je neuspeh ako ga ne pobediš. Jednostavno ova ekipa nema potencijal i verovatno će nas i Cukaricki prestići. Ne pamtim ovako katastrofalnu sezonu godinama unazad.Rasulo na tribinama se prenelo i na teren svako tera na svoju stranu.A uprava.....Laku noć Partizane do nekih boljih vremena,ti zaslužuješ mnogo bolje od ovakvih navijača i ovakve uprave!

avatar
Gogi-11
Monday, 11.03.2019
09:38

Vasoj upravi i jeste cilj trenutno da vas cuka prestigne i da budete 4ti nadaju se da napune stadion za derbi a jedino ako su 4ti mogu biti domacini...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 11.03.2019
18:05
avatar
petar000
Sunday, 10.03.2019
20:11

Boze, na sta mi licimo. Dva smislena minuta u devedeset ne mozemo da imamo. Definitivno u poslednjih tridesetak godina nikad bezidejniji Partizan nije bio. Totalno promaseni igraci, trener, uprava, navijaci... Ma sve. Ali jednu jedinu utakmicu u protekle dve sezone da kazes da smo odigrali na nekakvom nivou. Trud je tu kod vecine igraca, ali dzaba to kad sve deluje stihijski i rastimovano. Cak sad igramo ove utakmice koje ne moramo da dobijemo pa ne moramo da srljamo, ali dzaba, preveliko je neznanje. Neverovatno je kako protiv bilo koje ekipe nasi igraci izgledaju sporo, tehnicki inferiorni, bez ikakvog vica u igri, bez ijedne akcije, sve u istom ritmu od prvog do poslednjeg minuta, bez obzira koji je rezultat. Jeste da imamo krimninalno sudjenje na skoro svakoj utakmici, ali ovo je jednostavno pretuzno sto prikazujemo na terenu. I ne moze se bas sve kompenzovati kukanjem na sudije. Imali bi sigurno koji bod vise, ali utisak o ovome sto se desava nema veze sa tim.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 11.03.2019
00:43

Jesi li siguran da nema? Mislim, tebi i meni ne treba pantic da otvara oci i da nas prosvetljuje da ovi kradu, ali, nasi igraci tesko pronalaze motiv da igraju u takvim uslovima.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 11.03.2019
18:07

Dr Petre, verovatno bih samo pokvario svojom replikom ovaj komentar za anale tako da...

avatar
petar000
Monday, 11.03.2019
11:17

Moguce je da ima i tog nedostatka motiva, ali mi definitivno nemamo dobro izbalansiranu ekipu. Fale nam neke pozicije u timu i tu krpimo vec drugu sezonu. Problem je, sto kod takvih improvizacija igraci koji igraju na mestima koja nisu njihova ne mogu igrati dobro u kontinuitetu. Reci ti meni iskreno, da li je normalno da klub kao Partizan koji u prvenstvu kidise po 90 minuta u 99% utakmica na bekovima ima dva igraca koji su (ajde da budem blag) prosecni u ofanzivi? Da li je realno da Partizan dve sezone nema klasicnog igraca po krilu, brzog, prodornog, dobrog driblera? Da li ti npr Zakarica vidis kao igraca za tu poziciju? O Tosicu i pokusajima da se Pantic i Ivanovic guraju na to mesto tek da ne pricam. Da li smo se mi sveli na Kosovica kao igraca od koga ce ti zavisiti kako napadas na svakoj utakmici, a da covek ne moze loptu da povede tri metra da se ne saplete od nje? Da li je normalno da ti spic glumi organizatora igre? Nikolic moze biti paker, ali on to moze biti kada to radi iz jednog poteza, a ne da ocekuujes da ce on spartati sredinom 90 minuta. Da li ozbiljan klub ostaje sa stoperom od 17 godina posle samo jedne povrede? Da li je realno da se prosle sezone kao nevidjeni uspeh proglasava produzenje saradnje sa Vulicevicem i Ostojicem i pored toga sto je i mojoj babi bilo jasno da od njih dvojice nema vise ozbiljnog fudbala? E, kad se sve to uzme u obzir mislim da motiv nije presudan. Motiv se takodje gubi kad shvatis da ne mozes nikog da nadigras. Pa da li je normalno da Partizan promasi jednu dobru sansu i svi kukamo za njom? Oni ako u nasoj ligi ne prave po pet stopostotnih sansi, nemoj fudbal vise da igraju. Sto se tice kradja i statusa Partizana, to je odavno jasno. Bilo je i u sezonama kad smo bili ozbiljna ekipa, ali smo kvalitetom koliko toliko mogli to da amortizujemo. Ovo trenutno meni lici na to da smo prvenstveno mi dezorijentisani kao klub, a ovo sve okolo sto se desava cini da se to oseti deset puta jace. Mi smo kao Vosa pre nekoliko godina, nikom nismo lak protivnik, ali od nikog nismo ni mnogo bolji protivnik. Partizan na cetiri od pet utakmica mora da gazi, a po meni mi dve sezone nismo odigrali utakmicu gde smo nekog toliko izdominirali. Pantic to sto prica je totalna istina i to svako sa malo mozga zna i bez njega, ali moja zamerka na svu tu pricu je sto se preko nje pravdaju neke druge stvari. Ne mozes ti reci da si prvih deset kola u prvenstvu odigrao slabo zato sto nemas motiva. Kad ces ga onda imati ako ne na pocetku sezone? Pa mi smo u prvih dva meseca dali mozda jedva desetak golova na isto toliko utakmica, ako smo i toliko. To je bre sramota. OK, nije svirnut penal, pa napravi jos tri takve situacije i da vidis da li ga nece svirati. Ovako kako mi igramo svi se protiv nas brane sa pola snage. Gledaj juce utakmicu, samo igra onaj sa loptom, ostali zauzmu busiju i cekaju da ih ovi iz odbrane zaborave pa da oni ostanu sami. Smesno bre!

avatar
Gogi-11
Monday, 11.03.2019
09:41

Ese nesto neki dan o krađama i baš čudno pomenuše partizana i šinasija sudiju i jos poneke bas se pitam otkud to preposteni partizan pa da se provlaci po blatu i mulju ne ide...

avatar
dragi
Sunday, 10.03.2019
20:10

Klub sastavljen od penzionera i dece, nema perspektivu !

avatar
dragi
Sunday, 10.03.2019
20:06

Odavno sam ja rekao, ako je upravi Partizana stalo do kluba, onda bizajedno sa trenerom odmah otisli iz Partizan za dobrobit bluba 1

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 10.03.2019
20:04

Ultraofanzivni partizai. Ode na 4. mesto. Na kraju ipak cete igrati deebi kuci bas vas briga,bicete u prednosti

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 10.03.2019
20:03

Dokaz da gledam i u svoje dvoriste (na stranu to sto je to nerealna razlika i sto severini priznajem samo onu prvu titulu): 2015/16: -28, 2017/18: -23, 2018/19: -21. U sezoni 2016/17 to je bilo na nuli, egal, zvanicno apsolutno bodovno poravnati. Ukupno: -72. Ovo je bez podele bodova.

avatar
Impozantno
Sunday, 10.03.2019
20:02

Ajde to sto smo igrali sa sve nekim igracima koji imaju po 35 i kusur godina,ili sto nekoliko njih nisu ni punoletni,ali to sto vec cetvrtu utakmicu za redom igramo sa jednim/ili ni jednim krilom hahahahah,jao tuge,sredina i krila nisu za Radnik Surdulicu.

avatar
Sunday, 10.03.2019
20:01

Čekamo Partizanov vesnik😂

avatar
bokijanjic
Sunday, 10.03.2019
20:01

Zoran Mirkovic treba da vidi od pocetka prvenstva koliko je Ostojic kostao Partizan bodova do sad,ja mu ne bi dao ni blizu stadiona da pridje,a kamoli da igra,i omladinac je bolji od njega.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 11.03.2019
00:45

Koliko je kostao? Nije ni igrao uopste, ovo mu je tek drugi mec u prvenstvu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 10.03.2019
19:59

Mozda cu pomalo zvucati kao Miodrag Jesic, ali, priznajem samo onaj poraz u prvom kolu. Inace, hvala cmareni sto je od polovine drugog poluvremena samo prebacila prenos na neki drugi svoj kanal pa sam morao da pratim blogove i tekstualne prenose, a ne direktan prenos. Zakljucak: ne znam koliko tacno imamo pobeda, ali, neresenih ishoda sigurno nemamo devet.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Monday, 11.03.2019
12:35

Al' je lep ovaj svet, onde potok, ovde cvet. :D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 11.03.2019
18:08

Koji si ti lik.

avatar
Südkurve München
Sunday, 10.03.2019
19:57

Ipak Srna nije dao da Partizan pobedi, svaka cast delijo

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 10.03.2019
19:57

Juče smo videli obaranje rekorda u lopovluku, 65. ukradeni bod ove sezone za zvezdu i to čak protiv svoje filijale izmišljenim penalom, danas sudija ne sudi čist penal za Partizan, a možda još jedan jer da li je Jovanović skinuo loptu rukom Rikardu ili ne nećemo saznaćemo jer Arena je tu da pokriva sudijske krađe.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Monday, 11.03.2019
02:44
avatar
Gogi-11
Monday, 11.03.2019
09:53

Od juce je i vozdovac nasa filijala sila smo mi kada sve pokupovasmo...to ste trdiki i kada smo dugovali 60mil kao sve smo kupili i ako smo toliko duzni morate priznati da je to ipak umece kako god ali znate vi to dobro secate se vreme karadzica i jos malo ranije vase mucke sa obilicem... malo je ovi sto vam se desava koliko ste zaduzili malo a ipak mi je zao zbog fudbala naseg jer bez jakih zvezde i partizana nema ni jake lige....

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 10.03.2019
19:57

Hahahaha i oni kazu da su bolji od radnickog...pa komedija su nece ni evropu da izbore ove sezone...sad ce iz kupa da ispadnu

avatar
Impozantno
Sunday, 10.03.2019
19:57

Nokautirani smo mi onog trenutnka kada je uprava resila da ostane i ove sezone,a ako ne bude otisla posle ove ne znam sta da kazem.