SL - Spartak je gazda u Bačkoj

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 13.08.2016.
21:01
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Spartaka iskupili su se za ubedljiv poraz u četvrtom kolu Superlige Srbije, pošto su večeras savladali Bačku u Novom Sadu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Prva utakmica 5. kola domaćeg šampionata odigrana je večeras u Novom Sadu na stadionu "Karađorđe" koji je ugostio superligaše iz Bačke.

Fudbaleri Spartaka savladali su novajliju u Superligi ekipu Bačke rezultatom 1:3 (0:2) i tako na najbolji mogući način prevazišli potrese izazvane ubedljivim porazom od Novog Pazara pre tri dana.

Golove pogledajte OVDE!

Superligaš sa severa Bačke bio je mnogo bolji tim večeras iako je nominalni domaćin u drugom delu smanjio prednost Spartaka i mogao da se nada barem remiju.

Uvodnu priliku na meču imali su domaći ali je Bjeloš propustio zicer posle čega je Spartak u potpunosti iskontrolisao situaciju na terenu i stigao do dva gola prednosti.

Vodeći gol za Spartak postigao je Ognjen Mudrinski posle neuspele ofsajd zamke zadnje linije Bačke, dok drugi pogodak koji je postigao Vladimir Torbica ide na dušu golmana Manojlovića.

Bačka se preko Galića vratila u igru u 61. minutu ali je Spartak u poslednjim trenucima meča samo potvrdio zasluženu pobedu preko Milana Makarića.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke