SL - Sjajni Lučanci stigli Vojvodinu! Ne predaju se ni Nišlije

Autor: Beta Beta
subota 29.04.2017.
21:24
Izvor: Beta

Fudbaleri Mladosti iz Lučana, Radničkog iz Niša i Radnika ostvarili su večeras pobede u 33. kolu Super lige Srbije.

Epa/Facundo Arrizabalaga/Sportske.net
Epa/Facundo Arrizabalaga/Sportske.net

Povezane vesti

Mladost je pobedila Voždovac na svom terenu sa 2:0, dok je Radnički u Nišu istim rezultatom savladao Javor iz Ivanjice u plej-of grupi, a Radnik je na Banjici takodje s 2:0 pobedio Rad u plej-autu.

Od starta utakmice u Lučanima domaćin je krenuo ofanzivno i već u pet minutu je stigao do prednosti. Milan Bojović je iskoristio dobar centaršut Nenada Gavrića i loptu prosledio u mrežu.

Mladost je u 18. minutu duplirala prednost, a strelac je bio Radomir Milosavljević koji je dobrim udarcem iz daljine savladao golmana Zorana Popovića.

Voždovac je u nastavku susreta preuzeo inicijativu, ali ekipa Ilije Stolice nije uspela da dodje do gola, a čak je i Aleksandar Ješić sredinom drugog dela dobio crveni karton, što je "zmajevima" dodatno otežalo posao.

Mladost se ovom pobedom, makar do sutra, izjednačila sa Vojvodinom na trećem mestu Super lige Srbije. Oba tima sada imaju po 33 boda, dok je Radnički peti sa 28, a Voždovac je sedmi sa 23.

Nišlije su istim rezultatom na svom ''Čairu'' savladali ekipu Javor Matisa, a golove u ovom trijumfu Radničkog postigli su Bulatović u 20. i Japanac Noma u 67. minutu meča.

Radnik je na Banjici nastavio s dobrim rezultatima i tako ostvario treći trijumf u plej-autu, kojim je stekao solidu prednost na tabeli i praktično osigurao opstanak u ligi.

Golove za Radnik postigli su Miloš Milovanović u 16. i Miloš Stanković u 77. minutu.

Radnik na tabeli plej-aut grupe zauzima treće mesto sa 22 boda, dok je Rad četvrti sa 18.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Saturday, 29.04.2017
21:37

Mladost je zaslužila po svemu prikazanom ove sezone da bude treća, igraju najpoštenije i nikome se ne sklanjaju niti kukaju. Ukanaliće ili Zvezdu ili Partizan do kraja, živi bili pa videli.

avatar
Navijač Partizana
Saturday, 29.04.2017
22:50