SL - Sjajni Filip Knežević, Borac i Čukarički nastavljaju po starom!

Autor: Beta Beta
subota 28.11.2015.
15:38
Izvor: Beta

Het-trik Filipa Kneževića, fudbalera Borca, u meču sa Radnikom. Čuka nastavlja da igra dobro, na Banjici bez pobednika.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su danas u gostima OFK Beograd sa 3:0 u 19. kolu Super lige Srbije i ostali na drugom mestu, a korak za njim je održao i Borac, koji je u Čačku pobedio Radnik iz Surdulice sa 4:2.

Lider Crvena zvezda pobedio je Voždovac sa 2:0, autogolom Zorana Popovića u 86. i golom Uga Vijeire u petom minutu nadoknade vremena, i tako ostvario 16. uzastopni trijumf.

Rad i Javor odigrali su na Banjici 1:1. Utakmica Novi Pazar-Jagodina odložena je zbog snega.

Čukarički je sigurno došao do trijumfa golovima Nenada Mirosavljevića u 18, Branislava Jankovića u 43. i Andrije Pavlovića u 52. minutu meča. OFK je meč završio sa 10 igrača, pošto je Nikola Mikić isključen u 66. minutu zbog drugog žutog kartona.

Čukarički ima 35 bodova, jedan više od Borca, koji je danas pobedio Radnik u uzbudljivom meču punom golova.

Borac je počeo brzo i već u drugom minutu je poveo golom Srđana Vujaklije, kome je ovo bio 10 pogodak u sezoni, tako da je sada na drugom mestu liste strelaca, sa golom manje od Aleksandra Kataija.

Radost Čačana, međutim, nije dugo trajala, pošto je Filip Stojanović u šestom minutu iskoristio neuspelu ofsajd-zamku domaćina i izjednačio.

Obe ekipe su igrale otvoreno i stvarale šanse, ali je sledeći gol usledio tek u 73. minutu, kada je Filip Knežević prevario golmana gostiju Borivoja Ristića i doneo Borcu prednost od 2:1.

Ponovo je radost domaćih kratko trajala, pošto je već u 75. minutu Lazar Arsić sjajnim šutem sa više od 20 metara izjednačio na 2:2.

Borac je ponovo poveo u 82. minutu novim golom Kneževića, a isti igrač je kompletirao het-trik u 89. minutu i postavio konačnih 4:2.

Ovo je Radniku bio prvi prvenstveni poraz posle punih devet utakmica, a sada je 10. sa 21 bodom.

Rad je odlično počeo meč i pritisnuo je Javor, a poveo je golom Borka Veselinovića u sedmom minutu, iz prve izgledne akcije. Gosti su se oslobodili pritiska u drugom delu prvog poluvremena i izjednačili u 37. minutu pogotkom Stefana Dražića.

U ostatku meča, Javor je imao još jednu odličnu priliku, a Radu je poništen gol, a delovalo je i da je oštećen za jedanaesterac. "Građevinari" su imali dve vrlo dobre prilike do kraja, ali nije bilo golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke