SL - Remi kraj Morave, Bajić ukrotio "Zmajeve"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.11.2017.
18:58
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Borca ostali su nesavladani u duelu sa Voždovcem na otvaranju 18. kola Super lige Srbije. Junak meča golman domaćih Vladimir Bajić.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Prva utakmica 18. kola Super lige Srbije odigrana je na stadionu kraj Morave u Čačku, gde je domaći Borac ugostio ekipu Voždovca.

"Zmajevi" su bili označeni kao favoriti, na terenu su pokazali kvalitet, ali su na kraju morali da se zadovolje jednim bodom, pošto je meč završen rezultatom 0:0 zahvaljujući golmanu domaćeg tima.

Nakon prvog poluvremena u kojem su gosti kontrolisali igru i imali veći posed lopte, ali nisu dolazili do adekvatnih prilika za postizanje gola, usledio je drugi deo meča koji je obeležio golman Borca Vladimir Bajić.

Streteg Voždovca Ilija Stolica poslao je na teren Dejana Georgijevića, a upravo je ovaj igrač bio najagilniji u drugom poluvremenu i stvarao najviše problema domaćima.

U periodu od 58. do 82. minuta "Zmajevi" su stvorili desetak prilika, od kojih je bar pet završeno fantastičnim intervencijama Vladimira Bajića.

Sa nekoliko odličnih intervnecija Bajić je sačuvao mrežu i doneo svom timu vredan bod, što mu donosi i epitet igrača utakmice.

Borac se posle večerašnjeg remija izjednačio sa Radom i Javor Matisom koji imaju po 11 bodova na začelju tabele, dok je Voždovac propustio priliku da preskoči Spartak pa ostaje na četvrtom mestu sa 32 osvojena boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke