SL - Radnik namučio Zvezdu, tri boda ipak idu za Beograd!

Autor: Ivan Cvetković
subota 23.02.2019.
18:57
Izvor: Sportske.net

Surduličani lako mogli i do iznenađenja.

Epa/Yoan Valat
Epa/Yoan Valat

Povezane vesti

Crvena zvezda ostvarila je pobedu u Surdulici gde je savladala Radnik rezultatom 1:0 u 23. kolu Superlige Srbije.

"Crveno-beli" nisu mogli da požele bolji početak susreta pošto su postigli pogodak već u devetom minutu kada je Milan Gajić postigao svoj prvenac u novom klubu.

Uzvratio je Radnik u dva navrata preko Zlatanovića, veoma raspoloženi napadač je prvo pogodio prečku, da bi potom naterao Borjana da interveniše nakon udarca sa distance.

Nastavili su domaćini sa veoma ofanzivnom igrom i u drugom delu meča, pa je prečka ponovo spasila Zvezdu nakon još jedne reakcije Borjana usled šuta Ristovića.

U nastavku je opasan po gol Beograđana bio opasan i Danoski koji je nakon odličnog ispucavanja Vasiljevića izašao sam pred Borjana koji je ponovo bio neprelazna prepreka za domaćine.

Uzvratio je i šampion Srbije preko Vukanovića čiji je pokušaj izblokirao Pajović, da bi u samom finišu meča ponovo Ristović mogao da savlada Borjana, ali je lopta prošla pored gola.

Krenuli su domaćini na sve ili ništa u poslednjim trenucima meča, ali promene rezultata u Surdulici nije bilo.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Znajsha
Sunday, 24.02.2019
09:33

Pa da nije sudije ishod meca bi bio drugaciji

avatar
Toto Salvatore Riina
Saturday, 23.02.2019
22:08

Odlični Radnik.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 23.02.2019
20:51

Zvezda sa nova tri boda grabi do sampionskog trona.

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 23.02.2019
20:28

Nismo zasluzili danas da dobijemo,ali dobro,nismo za dzabe produzavali ugovor sa Borjanom,po ko zna koji put je dokazao klasu i drago mi je da je tako.Okrecemo se derbiju gde ocekujem pobedu sa minimum dva gola razlike i naravno skroz drugaciji tim od ovog danas i po mogucstvu da Causic i Jovicic ne igraju zajedno u derbiju sto sumnjam da ce biti.I jos jedna stvar,teren je uzasan,mislio sam da nema gori kad ono na 'groblju' jos gori,sad mi jasno zasto se zalazu za Var a ne travnatu podlogu i infrastrukturu.

avatar
NemanjaVidic No1.
Saturday, 23.02.2019
20:14

Causic je pokazao da decko stvarno ne moze da igra ovde i to je to

avatar
skoneee????
Saturday, 23.02.2019
20:06

Kako bre namucio pa zar ona nije mega ultra . . .alfa . . Jaka .. 🤔
Jao kad ce vec taj derbi . .hihihi 😈😈😈

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Sunday, 24.02.2019
09:34

Јао, и ја кажем! Једва чекам!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 23.02.2019
20:02

Radnik je bio bolji više od 80 minuta i potpuno zaslužio pobedu, međutim šta to vredi kada je Piper pustio napad zvezde iako je bio faul za Radnik u skoku kada je zvezda dala gol, zatim nije svirao prekršaj za Radnik na 20m od gola zvezde po sredini gola, drugi put morao da svira, ali postavio živi zid na 6m, zadržavao vreme zajedno sa zvezdom i tako podržao zvezdin bunker. Pošto se zvezda zabunkerisala u drugom poluvremenu morao je i da im svira izmišljene prekršaje da bi spojili koji pas i prešli koji put na polovinu Radnika. Najsmešniji su faulovi nad Ebisiliom i Pavkovim kada je on napravio prekršaj ili kada je sačekao da Radnik izvede prekršaj pa pokazao na između. Ne može zvezda bez sudija i to ti je.