SL - Radnički zaustavljen u Šapcu, Voša nosi šest bodova iz Surdulice!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.04.2019.
20:02
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Mačve odoleli su danas ekipi sa najboljom formom u Super ligi. Vojvodina vezala dve pobede u Surdulici i došla u poziciju da igra za plej-of.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Četiri utakmice 29. kola Super lige Srbije odigrane su u terminu od 18 časova. Bez golova je bilo u Šapcu i Novom Sadu, u Lučanima je slavio domaćin, dok je Vojvodina vezala drugi trijumf u Surdulici.

Mačva je ugostila drugoplasirani Radnički iz Niša, ekipu koja je i Šabac stigla posle serije od 11 uzastopnih pobeda u Super ligi.

Šapčani su odoleli Radničkom, meč je završen bez golova (0:0), što znači da je Crvena zvezda uvećala prednost u odnosu na Nišlije kolo pre kraja preliminarnog dela takmičenja.

Mačva je nakon današnjeg remija izgubila matematičke šanse za plasman u plej-of.

Bez golova je bilo i na stadionu "Karađorđe" gde je Proleter ugostio davljenika iz Vranja. Dinamo je uprkos svim problemima uspeo da ostane nesavladan i da "kljucne" još jedan bod pred skori početak plej-auta.

Proleter je propustio priliku da sa nova tri boda overi mesto u plej-ofu, pa će čekati poslednje kolo i duel sa Crvenom zvezdom, što nikako nije dobra pozicija za ekipu iz Slane bare.

Mladost je savladala Napredak sa 2:0 (1:0) golovima Milana Bojovića (34) i Vladimira Radivojevića (77), pa poslednje kolo dočekuje u mirnoj luci i sa obezbeđenim plasmanom u plej-of.

Vojvodina se iz Surdulice vraća pevajući. Na dva vezana gostovanja u istom gradu Novosađani su ostvarili dva trijumfa i sada imaju velike šanse da se plasiraju u plej-of.

Čovek odluke u duelu Radnika i Vojvodine bio je Tomislav Pajović koji je autogolom u 9. minutu doneo trijumf gostujućem timu.

Novosađani kolo pre kraja zauzimaju osmo mesto na tabeli i pobeda nad Partizanom garantuje im plasman u plej-of. U plej-of mogu i usled eventualnog remija, ali će u tom slučaju zavisiti od rezultata konkurentskih ekipa.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke