SL - Prštalo na "Čairu", izostali golovi

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 18.03.2016.
19:06
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Radničkog iz Niša i Novog Pazara remizirali su bez golova u prvoj utakmici 27. kola Superlige Srbije. Utakmica na "Čairu" obilovala uzbuđenjima a domaćin je oštećen za penal.

Beta/SašaĐorđević/Sdj
Beta/SašaĐorđević/Sdj

Povezane vesti

Ljubitelji fudbala iz Niša imali su priliku da vide jako interesantnu predstavu na premijeri 27. kola domaćeg šampionata, a jedino je ostao žal što nije bilo golova.

Prva utakmica 27. kola Superlige Srbije između Radničkog i Novog Pazara završena je rezultatom 0:0 iako su obe ekipe imale dovoljno šansi za postizanje golova.

Gostujući sastav bolje je otvorio večerašnju utakmicu na stadionu "Čair" i slobodno se može reći da je u prvom poluvremenu Novi Pazar bio opasniji po protivnički gol.

Najbolje prilike u prvom poluvremenu viđene su u 19. i 31. minutu nakon udaraca Nemanje Zlatkovića i Voja Ubiparipa ali je u oba navrata golman Radničkog Aleksandar Jovanović bio na visini zadatka.

Drugo poluvreme donelo je i nešto bolju igru domaće ekipe koja prvu šansu za postizanje gola pravi u šestom minutu nastavka ali promene rezultata nije bilo.

Usledila je nesvakidašnja scena na "Čairu" posle jednog centaršuta gostujućeg tima i nesporazuma između golmana i štopera Radničkog. Više o sukobu Nemanje Lakić-Pešića i Aleksandra Jovanovića možete da pročitate OVDE!

Upravo je nakon te situacije usledio korner Novog Pazara i dobra prilika za goste, a dva minuta kasnije Vladimir Radivojević sjajno šutira glavom ali golman Radničkog vadi loptu ispod prečke i izbacuje je u korner.

Najbolju priliku u nastavku meča Radnički je imao u 62. minutu nakon udarca Miodraga Todorovića ali je lopta završila malo pored desne stative gostujuće ekipe.

Ubedljivo najbolju priliku na utakmicu zabeležili smo u 72. minutu kada je Vojo Ubiparip izbio sam pred golmana Jovanovića a onda šutirao neshvatljivo loše.

Mogao je prvotimac Novog Pazara da izraste u potpunog tragičara jer je u 82. minutu igrao rukom u svom šesnaestercu i mora se priznati da je Radnički u tom momentu oštećen za penal jer Ubiparip ruke nije držao u prirodnom položaju niti je bio "napucan".

U prvom minutu nadoknade Lazar Mitrović je šutirao visoko preko gola iz dobre pozicije pa je na snazi ostao rezultat sa početka utakmice.

Novi Pazar je na taj način poneo slađi bod sa "Čaira" ali je zabrinjavajuće to što tim Zorana Marića ni četvrtu utakmicu za redom nije uspeo da postigne gol.

Nišlije su propustile priliku da na domaćem terenu upišu nova tri boda čime bi na najbolji mogući način bila potvrđena pobeda iz prethodnog kola na gostovanju Jagodini.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 18.03.2016
20:43

i naravno nema penala, dokle vise, a kao kompezacija u zadnjih 10 minuta svira sudija smesne faulove za Radnicki koje samo on vidi i ceo stadion mu se smeje, a penal koji je vidjen sa Meseca on ne vidi...

avatar
Lazalaza
Saturday, 19.03.2016
00:24

snimio sam nedosudjeni penal.imam doookaz :D