SL - Prekinuta dominacija Zvezdinih napadača, igrač kola iz Radničkog

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.12.2017.
11:33
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler niškog Radničkog uspeo je da prekine dominaciju napadača Crvene zvezde. Zvanje najboljeg igrača kola odlazi na "Čair".

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Napadači fudbalskog kluba Crvena zvezda Aleksandar Pešić i Ričmond Boaći obeležili su šesnaesto, sedamnaesto, osamnaesto i devetnaesto kolo domaćeg prvenstva i zahvaljujući sjajnim partijama zasluženo osvajali 'titule' najboljeg igrača kola.

Dominaciju Zvezdinih artiljeraca prekinuo je vezista Radničkog iz Niša Lazar Arsić (26) koji je zahvaljujući sjajnom izdanju na Banjici poneo zvanje najboljeg igrača 20. kola Super lige Srbije.

Radnički je kao gost savladao Rad (3:2) posle velikog preokreta, a slobodno se može reći da je Lazar Arsić najzaslužniji za to što su Nišlije na Banjici osvojile sva tri boda.

Sa dva pogotka u završnici meča Arsić je nadomestio neefikasnost svojih saigrača iz napadačke linije pa nije bilo dileme oko toga kome ide zvanje najboljeg igrača kola.

Treba reći da su pored veznog fudbalera Radničkog odlične partije pružili i Asmir Kajević iz Čukaričkog, Ivan Đorić iz OFK Bačka i Nenad Gavrić iz Mačve.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke