SL - Poslednje kolo pred plej-of, mogu li se pokvariti planovi Partizanu i Zvezdi?

Autor: Beta Beta
sreda 04.04.2018.
11:42
Izvor: Beta

Utakmicama 30. kola sutra se završava drugi krug Super lige, a lider prvenstva Srbije Crvena zvezda, dočekaće Zemun, dok će Partizan ugostiti Borac iz Čačka.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Superliga će se posle utakmica 30. kola podeliti na plej-of i plej-aut grupe, a bodovi će biti podeljeni i biće odredjen redosled utakmica. Učesnici plej-ofa i plej-auta su i pre sutrašnjih utakmica bili poznati.

Zvezda će na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Zemun, protiv kog će pokušati da nastavi seriju utakmica bez poraza i u plej-of udje s najmanje šest bodova više od Partizana.

Drugoplasirani crno-beli su posle nešto lošije serije u domaćem prvenstvu i nakon eliminacije iz Lige Evropa vezali četiri uzastopne pobede u Super ligi, a sutra ih na stadionu u Humskoj očekuje duel s Borcem koji je na poslednja dva meča upisao trijumfe, ali im i pored toga predstoji velika borba za opstanak, pošto zauzimaju 14. mesto sa 23 boda, dva više od poslednjeplasiranog Rada.

Neizvestan duel biće odigran i na Dušanovcu, gde će šestoplasirani Voždovac ugostiti Čukarički koji je posle tri meča bez trijumfa prethodnog vikenda na Banovom brdu sa ubedljivih 4:1 pobedio Spartak iz Subotice.

Upravo u Subotici, Spartak će ugostiti Radnik iz Surdulice, dok će u Ivanjici Javor dočekati Bačku, a Radnički iz Niša će na gostovanju protiv Napretka iz Kruševca pokušati da dodje do prve s novim trenerom Draganom Antićem.

Šabačka Mačva će ugostiti Mladost iz Lučana, dok će Vojvodina u Novom Sadu ugostiti Rad.

Sve utakmice 30. kola Super lige Srbije igraće se od 17.00, a plej-of, odnosno plej-aut trebalo bi da počnu naredne nedelje.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G0L iz kornera
Wednesday, 04.04.2018
13:32

Mogu jer lako je moguce da na stadionu JNA bude nereseno sto ce najverovatnije i biti. Mogao bi i Zemun da pomrsi planove Zvezdi, ali to bi ipak bilo pravo cudo pa ne verujem da ce se to dogoditi.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 04.04.2018
13:01

U isto vreme ove dve utakmice?

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 04.04.2018
11:44

NAPRED PARTIZAN!