SL: Počinje nova sezona, može li iko da parira "večitima"?

Autor: Beta Beta
petak 21.07.2017.
11:39
Izvor: Beta

Utakmicom između Vojvodine i Čukaričkog danas, posle dva meseca pauze, počinje takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, a glavni favoriti za osvajanje titule ponovo su najveći rivali, Partizan i Crvena zvezda.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Lopta na superligaškim terenima zakotrljaće se večeras od 20.00 na "Karađorđu" kada će Vojvodina ugostiti Čukarički.

Novosadska ekipa u domaći šampionat ulazi posle rane eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope, ali je trener Nenad Vanić najavio borbu za šampionsku titulu. S druge strane, i ekipa s Banovog Brda želi što bolji plasman i svakako će se boriti za mesto koje vodi u Evropu.  

Titulu šampiona brani Partizan, a najveći konkurent će mu ponovo biti Crvena zvezda. Oba kluba u novu sezonu ulaze sa novim trenerima, Miroslavom Đukićem i Vladanom Milojevićem, ali sa istim ambicijama - osvajanje 28. titule prvaka države.

Partizan sutra u prvom kolu dočekuje novajliju u ligi, ekipu Mačve, dok Zvezda na svom terenu igra protiv Radničkog iz Niša u nedelju.

Visokom plasmanu nadaju se i u kruševačkom Napretku, koji u prvom kolu dočekuje Rad. Bez obzira na eliminaciju od Intera iz Bakuaa u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, uspeh iz prethodne sezone u Super ligi želeće da ponovi i Mladost. Lučanci u prvom kolu dočekuju još jednog novajliju, ekipu Zemuna.

Propozicije takmičenja nisu promenjene u odnosu na prošlu sezonu. I ove sezone će se igrati 30 kola po dvokružnom sistemu, a nakon toga sledi podela bodova i lige i plej-of i plej-aut.

Parovi prvog kola:

petak
Vojvodina - Čukarički (20.00)

subota
Partizan - Mačva (19.00)
Javor - Borac (20.00)
Spartak - Bačka (20.00)
Voždovac - Radnik (20.00)
Napredak - Rad (20.00)
Mladost - Zemun (20.00)

nedelja
Crvena zvezda - Radnički Niš (19.00)

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Friday, 21.07.2017
11:57

Da Vosa nije u banani oni bi nam bili konkurencija posto od crvene premijerove ljubimice nema nista.Ovako ce prvenstvo biti cisti krs kao i prosle godine gde ce crveni kupovati sve utakmice posto moraju da opravdaju kupovinu 13 krs igraca.Ali pri kraju se lomi i mi smo ponovo sampioni...

avatar
R E V O L T
Friday, 21.07.2017
12:25

13 krs igraca? borjan, stojkovic, Babic, Rodic, Jovicic, radonjic, pesic, to nisu krs igraci ni u ludilu, dobro se oni pojacavaju- na stranu sto to nije realno...

avatar
R E V O L T
Friday, 21.07.2017
13:31

Gledao sam malo. Donald, Srnic, Kanga i Boaci su ti koji bi igrali u prvom timu, prelaze na 4-4-2 s tim sto ce Donald verovatno otici, ali tu je Jovicic.

avatar
Offside
Friday, 21.07.2017
13:09

Sa 13 novih igraca ni jedna ekipa na svetu ne moze da osvoji titulu.A nzm koliko si gledao mec sinoc ili onaj od prosle nedelje ali ako nisi da ti kazem da je mec izvukao Donald i Srnic.Da im nije tih igraca ovi ostali bi mogli samo da placu.Stvarali su sanse,ali je pitanje kako.Igra im je smejuria naspram nase.Iskreno nisam gledao sve njihove nove igrace ranije niti ih znam ali Stojkovic je samo trcko i to ces videti,Radonjic je problematik koji ce za sobom navuci puno nervoze i negativne atmosfere,Borjan jos nije njihov koliko znam,ostale necu da konmentarisem jer ih nzm dobro.Ali ako budu igrali kao sinoc mi se za titulu ne moramo plasiti oni nece ni osrednji tim nase lige pobediti a ne nas.

avatar
R E V O L T
Friday, 21.07.2017
11:41
avatar
R E V O L T
Friday, 21.07.2017
11:41

NAPRED PARTIZAN!