SL - OFK stao u Jagodini, ''Čuka'' opet razočarala!

Autor: Darko Mitrović
subota 27.02.2016.
15:57
Izvor: Sportske.net

Od onih 2:7 protiv Crvene zvezde, kola su za ekipu Čukaričkog krenula nizbrdo u Superligi. OFK Beograd pokvario utisak posle sjajnog starta i pobede nad Partizanom. Jedan meč bez golova, pobeda Nišlija u Lučanima, Rad izgubio u Subotici.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Serija ekipe Čukaričkog bez pobede u Superligi postaje sve duža. Sve je počelo jesenjim debaklom od Zvezde na Banovom brdu (2:7), nastavljeno je sa tri vezana remija, a peti meč u nizu bez pobede ''Brđani'' su odigrali danas u Surdulici protiv domaćeg Radnika.

Ekipa Zorana Popovića je poražena rezultatom 2:1, a meč je završila sa igračem manje, pošto je u 70. minutu Đurić zaradio isključenje.

Trijumf Surduličana najavio je Stojanovcić, vodećim golom u 32. minutu, izjednačio je Lagator u 36, a konačnih 2:1 postavio je Arsić u 83. minutu meča.

U Jagodini, domaći tim je ubedljivo savladao ekipu OFK Beograda rezultatom 3:1 i ''Romantičare'' spustio na zemlju posle pobede nad Partizanom prošlog vikenda.

Bivši napadač Zvezde Aleksandar Jevtić je u devetom minutu doveo Jagodinu u vođstvo, izjednačio je Komnen Andrić u 25. minutu, da bi Mile Savković devet minuta kasnije vratio prednost domaćinu.

Isti igrač je 77. minutu postigao još jedan gol i otklonio sve dileme po pitanju pobednika - 3:1.

Duel između Novog Pazara i Borca završen je bez pobednika i bez golova, 0:0, a u Lučanima je niški Radnički golom Mrkića u 88. minutu savladao domaću Mladost sa 1:0.

Konačno, u Subotici je domaći Spartak savladao ekipu Rada sa 2:1 i tako najavio beg sa poslednjeg mesta na tabeli.

Torbica je već u petom minutu doveo Spartak u vođstvo, a prednost domaćih je duplirana u 32. minutu autogolom Ljubinkovića.

Nadu ''Građevinarima'' je vratio Maraš u 68. minutu, ali više od časnog poraza Rad danas nije mogao - 2:1 u Subotici.

Od 16 časova igraju Javor Matis i Voždovac, a u 17 časova počinje centralni događaj dana, 150. derbi - Partizan protiv Crvene zvezde.

Superliga, 24. kolo

Jagodina - OFK Beograd 3:1

Mladost - Radnilčki Niš 0:1

Novi Pazar - Borac 0:0

Spartak - Rad 2:1

Radnik - Čukarički 2:1.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke