SL - Novi poraz Ivanjičana, Radnički bolji od Voždovca

Autor: Darko Mitrović
subota 25.02.2017.
15:59
Izvor: Sportske.net

Nedugo posle premijerne utakmice u Bačkoj Palanci, završena su još četiri meča 23. kola Superlige.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Posle poraza u prethodnom kolu u Lučanima, ekipa niškog Radničkog danas je ostavila mnogo bolji utisak na svom terenu protiv Voždovca.

Nišlije su taj meč dobili sa 2:0, golovima Travančića u 42. i Arsića u 66. minutu i učvrstili se na šestom mestu na superligaškoj tabeli.

Utisak je značajno popravio i subotički Spartak Ždrepčeva krv, koji je pre nedelju dana poražen na svom terenu od Vojvodine (1:4), a danas je sa 3:2 savladao ekipu Javor Matisa u Ivanjici.

Vođstvo Subotičanima doneo je Kerkez u 21. minutu, a anulirao ga je Gafurov, pogotkom u 37. minutu za 1:1.

Ipak, u nastavku meča, gosti postižu još dva gola u periodu od 59. do 64. minuta, preko Jovovića i Mudrinskog iz jedanaesterca, posle čega su domaći uspeli samo da ublaže poraz.

Jedini meč bez golova odigran je u Novom Pazaru, odakle je bod odnela ekipa Metalca, a remi je viđen i u Surdulici, u utakmici između Radnika i Mladosti - 1:1.

Arsenijević je u petom minutu doveo ekipu Radnika u vođstvo, a konačan rezultat postavio je Gavrić u 40. minutu utakmice.

Podsetimo, ranije danas Zvezda je savladala Bačku u Bačkoj Palanci sa 3:0, a od 17 časova igraju Čukarički - Napredak i Partizan - Borac.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke