SL - Novi kiks Voše, Javor u nadoknadi do boda

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 25.11.2017.
15:02
Izvor: Sportske.net

Prve dve utakmice nedeljnog dela programa 18. kola Super lige Srbije odigrane su u Bačkoj Palanci i Šapcu.

Beta/Dragan Gojić/Mo
Beta/Dragan Gojić/Mo

Povezane vesti

Petoplasirani tim domaćeg šampionata doživeo je drugi poraz u poslednja tri meča, a peti od početka sezone, i tako propustio priliku da se probije do trećeg mesta na superligaškoj tabeli.

Vojvodina je u okviru 18. kola Super lige Srbije poražena na gostovanju Bačkoj rezultatom 1:0 (0:0) što je svakako nije ishod kakvom su se nadali na "Karađorđu".

Jedini gol na stadionu "Slavko Maletin Vava" postigao je Luka Luković u 70. minutu utakmice i na taj način doneo važna tri boda timu Zvezdana Miloševića.

Bačka je nakon trijumfa nad Vojvodinom povećala razliku u odnosu na Javor Matis, Borac i Rad koji se nalaze na začelju tabele. Vojvodina ostaje peta na tabeli sa 31 bodom ali će Čukarički u slučaju remija ili pobede na sutrašnjem meču sa Zvezdom preskočiti "Lale".

Drugi meč koji je odigran u terminu od 13 časova završen je podelom bodova 1:1 (0:0) što je možda i najpošteniji rezultat. Mačva je povela dva minuta pre isteka regularnog toka susreta, ali su gosti iz Ivanjice stigli do boda u nadoknadi.

Mačva se posle 18 odigranih utakmica nalazi na dvanaestoj poziciji na tabeli sa 17 osvojenih bodova, dok Javor Matis ostaje četrnaesti sa pet bodova manje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RašaNoviSad
Saturday, 25.11.2017
17:07

BNukijesil spakovao kofer?????išak si ti prosečan trenerčić

avatar
Nikola Manjencic
Saturday, 25.11.2017
16:55

Aničiću odlazi i vodi sa sobom ove panjeve iz Borče!