SL - Nišlije slavile u Novom Sadu, Pankov presudio "svojima"!

Autor: Ivan Cvetković
petak 22.02.2019.
20:00
Izvor: Sportske.net

Otvoreno 23. kolo Superlige Srbije.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog ostvarili su minimalnu pobedu u Novom Sadu gde su savladali ekipu Vojvodine u okviru 23. kola Superlige Srbije.

Na veoma teškom i raskvašenom terenu, nismo videli preterano atraktivnu igru oba tima, a već na startu meča se zaoštrilo nakon nekoliko ozbiljnih startova.

Voša je imala blagu terensku inicijativu u prvom delu meča, ali su Nišlije strpljivom igrom stigle do vođstva odmah na početku drugog poluvremena.

Nakon ubačaja Bondarenka sa leve strane, Radovan Pankov je u 47. minutu rutinski zatresao mrežu svog bivšeg kluba i savladao Rockova.

Pokušavali su puleni Radovana Krivokapića da stignu do izjednačenja, veoma dobru priliku imao je Milojević, ali je njegov udarac zaustavio Ristić.

U finišu meča u opasnoj situaciji pred golom Radničkog našao se Saničanin, međutim defanzivac domaće ekipe nije reagovao najbolje pa je rezultat ostao nepromenjen.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 22.02.2019
22:17

Ко је гледао утакмицу могао је видети колико Раднички игра организована. Војводина је била немоћна и поред великог залагања њених играча.

avatar
Südkurve München
Friday, 22.02.2019
21:41

Bravo Real s Nisavu

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 22.02.2019
21:33

Bravo Lalate, bravo Nislije samo tako nastavite i drugo mesto vam je zagarantovano.

avatar
svojnasvome
Friday, 22.02.2019
21:06

Opet ovaj psihopata lalatovic I na pitanje o igri on provlaci da su drugim tim iza zvezde je I Jos ponesto protrtlja u tom pravcu.....Jasna je namera da pokusava da podjebava partizan.....mislim prvi kazem sve najlosije o upravi Partizanu I nikad losijem kvaliteta ali ovaj iritator dolazi u bgd I treba I'm sve....psihopata je dobrano preterao I krajnje je vreme da umno poremecene osobe budu tamo gde I'm je I mesto......znaci like je polupan I na zalost njegovim kvalitet moze da ga drzi samo u JSL jer ga niko nece preko za trenera

avatar
Gogi-11
Friday, 22.02.2019
21:31

Istina da preteruje ali gde je mesto vasem pantiću? Od njega nema goreg psihopate a i nije jedini u vasem klubu ali vam ne smetaju a smeta vam ovaj sto voli Zvezdu i tvrdi za klub koji vodi da je bolji od drugih...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 22.02.2019
21:35

Admine cemu sluze ovakvi komentari. Ovakvi likovi se dive pobedama kao u finali KRK-a, a sad kune one sto su bolji od njih u fudbalu.