SL - Nišlije prekinule post, Lučani sve bliži Evropi

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 23.04.2017.
20:52
Izvor: Sportske.net

Superligaš iz Niša upisao je prvu prvenstvenu pobedu nakon više od mesec dana, a Mladost je pobedom nad Javor Matisom postala ozbiljan kandidat za izlazak u Evropu.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Poslednji mečevi drugog kola plej-ofa domaćeg fudbalskog šampionata odigrani su u nedeljnom terminu od 17 časova i to na stadionima u Niši u Ivanjici.

Radnički iz Niša je kao domaćin savladao Voždovac 3:0 (1:0) i tako prekinuo niz od četiri meča bez trijumfa.


Domaćin je bio konkretniji, agresivnije je ušao u meč i pokazao da više želi pobedu, što se timu Milana Rastavca na kraju isplatilo.

Posle velike greške golmana Voždovca u 15. minutu Lazar Arsić šalje loptu u nebranjenu mrežu gostujućeg tima i donosi prednost Nišlijama.

Nakon vodećeg gola domaćin nastavlja da steže obruč oko protivničkog gola ali je upravo krivac za prvi gol ostavio "Zmajeve" u životu sa nekoliko sjajnih intervencija.



Već na startu drugog poluvremena dobrana Voždovca ne uspeva da postavi ofsajd zamku kako valja, pa kapiten Radničkog iz drugog plana ulazi po levoj strani i matira Popovića za vođstvo domaćih od 2:0.

Najbolju priliku u nastavku Voždovac je imao u 55. minutu, nakon greške Radoša Bulatovića. Dražić je imao otvoren put ka golu ali je na kraju tukao sa ivice kaznenog prostora i bio izblokiran.

Tačku na trijumf Radničkog stavlja Apostolović u poslednjem minutu utakmice.



Duel superligaša iz Moravičkog okruga koji je odigran u Ivanjici završen je trijumfom gostujuće ekipe.

Mladost je savladala Javor Matis sa 1:0 (0:0) i tako prišla trećeplasiranoj Vojvodini na samo tri boda zaostatka što je stavlja u poziciju da se bori za izlazak u Evropu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke