SL - Nezadrživi Borac slavio u derbiju, slavlje Lučanaca i Radnika

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 01.11.2015.
15:55
Izvor: Sportske.net

Odigrane su tri utakmice domaćeg prvenstva koje su počele u nedelju od 14 časova, a po tri boda idu u Lučane, Čačak i Surdulicu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

U derbiju kola Nišlije su dočekale sjajni Borac koji i nakon ove utakmice čvrsto stoje na drugom mestu na tabeli.

Radnički iz Niša je pre ovog meča vezao tri uzastopne pobede bez primljenog gola, po mnogima je važio i za favorita protiv drugoplasirane ekipe domaćeg šampionata, ali nije tako mislio Zorić koji je u 49. minutu na asistenciju Filipa Kneževića doneo vredna tri boda Čačanima.

Domaći su imali više prilika za postizanje gola, ali je na kraju pobedu odneo Nenad Lalatović.

Jagodinci nastavljaju da nižu neuspehe, dugo ne znaju za pobedu, tako je bilo i danas protiv Mladosti u Lučanima gde je domaćin slavio pobedu od 2:0.

Jovanović je bio strelac i sa dva gola je doneo pobedu svom timu, a Jagodini nove brige nakon što je danas osvanula vest da su pojedini igrači izbačeni na ulicu jer klub nije imao novca da im plati kiriju.

Pored ova dva meča, igralo se i u Surdulici gde je domaći Radnik savladao poslednjeplasirani Spartak koji sve dublje tone.

Eksplozivni Ovusu je bio jedini strelac na ovom meču, ušao je u igru kao džoker trenera Veselinovića umesto Arsića na početku drugog poluvremena i kasnije doneo svom timu tri boda.

Domaćin je bio dosta bolji u ovom meču, u prilog tome govori i činjenica da je gost iz Subotice uputio svega jedan šut u okvir gola golmana Ristića.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 01.11.2015
18:18

Svaka cast Borcu, odrzao je cas fudbala na Cairu, odrali su nas kao niko do sada gledajuci utakmice na Cairu, niska tvrdjava je posle godinu i 3 meseca pala, nazalost, ali idemo dalje, nema predaje niski Reale...

avatar
Leeds United
Sunday, 01.11.2015
21:36

Da je jedna od one dve prečke ušla u gol, druga priča bi bila.

avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 01.11.2015
23:44

Sta bi bilo kad bi bilo, od sansi nema bodova, da smo dali, bili bi drugi jer bi ostalo 1:0, ne bi srljali u drugom oni ne bi mogli da pridju nasem golu, ali ko zna zasto je ovo dobro, evo prilike da se trgnu ovi nasi, mozda su malo i poleteli, i sada neka dobro pripreme OFKB i tamo pokazu njima cas fudbala i sa 3 nova boda poniste ovaj kiks...