SL - Metalac slavio u gostima posle godinu dana!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 26.08.2016.
21:49
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Metalca upisali su prvi superligaški trijumf na gostujućem terenu posle gotovo godinu dana, pošto su večeras u Surdulici savladali Radnik golom Valberta Kasieda.

fk-radnik.com
fk-radnik.com

Povezane vesti

Prva utakmica 7. kola Superlige Srbije odigrana je večeras u Surdulici gde je domaći Radnik ugostio ekipu Metalca.

Domaćin je nakon "petarde" na stadionu "Rajko Mitić" pretrpeo još jedan poraz, pošto su fudbaleri Metalca slavili rezultatom 1:0 (0:0) i tako odneli sva tri boda iz Surdulice.

Gol pogledajte OVDE!

Radnik je bolje otvorio utakmicu, stvorio jednu dobru priliku u prvih 20 minuta igre, ali do odlaska na odmor nije bilo golova.

Gosti iz Gornjeg Milanovca igrali su disciplinovano i čekali na svoju priliku koja se ukazala u 83. minutu nakon greške fudbalera Radnika, posle čega Valberto Kasiedo šalje loptu iza leđa nemoćnog Ognjena Čančarevića.

Ispostavilo se da je Ekvadorac postavio konačan rezultat i doneo Metalcu prvu pobedu u gostima posle gotovo godinu dana. Poslednji put Metalac je u gostima savladao Rad na Banjici 27. septembra 2015. godine.

Metalac zahvaljujući večerašnjoj pobedi noći na trećem mestu na tabeli sa 13 osvojenih bodova, dok Radniku ostaje da tokom pauze pronađe novog trenera i pokuša da se izvuče iz neugodne situacije.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 27.08.2016
00:37

da cujem strucnjake koji govore da ce Radnik da dobije jer je izgubio od crvenog blizanca u proslom kolu, e pa vidite, nista ne moze na silu, zasluzi na terenu, igraj i pobedi a ne setaj se po terenu i simuliraj i sudija ti je kriv za sve...